Profesionalac Posted May 30 Share Posted May 30 Sada videh da me je @pilots obmanula prilikom slanja zadatka - pravi naslov pesme ima samo 4 reči. Ali što bi rekla Valk - ionako svi znamo pesmu po tom stihu koji ima 5/6 reči Da dopunim odgovor na prethodno pitanje, pesma, a i dobar deo album se vezuju za crtani film Quote Link to comment
Midgeta Posted May 30 Share Posted May 30 Znaci imamo mistery box, pa carobni stapic, pa zabu koja se pretvara u princezu/kraljicu? Quote Link to comment
Profesionalac Posted May 30 Share Posted May 30 Crtež je postavljen tako da kad te neko pita prvo pitanje koje ti padne na pamet vezano za "mistery box" ti pogledaš unutra i vidiš "carobni stapic, pa zabu koja se pretvara u princezu/kraljicu" i kažeš traženi stih Piece of cake Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 30 Share Posted May 30 Deluje mi i da je izvođač hintovan 1 Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 30 Share Posted May 30 Queen Its a kind of magic 2 1 Quote Link to comment
Profesionalac Posted May 30 Share Posted May 30 And 12 points goes to Latvia Lithuania 1 Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 30 Share Posted May 30 Ajmo prelijepi moji golubi 2 2 Quote Link to comment
Midgeta Posted May 30 Share Posted May 30 E pa bilo je lako kad mi je profa ukazao da je pesma, ovo moze da bude samo detektiv i to je to. A znam i da volis videosex i zadavao si to vec, cim je ovako detaljan i lep crtez znam da je nesto sto volis, ne samo zadatak Quote Link to comment
Recommended Posts