Valkyrie Posted May 26 Share Posted May 26 Bravo, Lini, šaljem zadatak i sorry za kašnjenje. Quote Link to comment
LaLinea Posted May 26 Share Posted May 26 Nije nijedno. Saobracajni znak i zebra su asocijacija na trazeni pojam. U pitanju je pesma koja je bila ekstremno popularna. Naslov nije na engleskom. Quote Link to comment
I*m with the pilots Posted May 27 Share Posted May 27 14 hours ago, LaLinea said: . U pitanju je pesma koja je bila ekstremno popularna. Naslov nije na engleskom. Makarena 1 Quote Link to comment
LaLinea Posted May 27 Share Posted May 27 Nije Makarena. Vozaci, kako se krecete kad naidjete na ovu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju? Quote Link to comment
LaLinea Posted May 27 Share Posted May 27 Bravo Toni, saljem zadatak, za kasnjenje imam opravdanje 1 Quote Link to comment
I*m with the pilots Posted May 27 Share Posted May 27 Šta je sledeće, potrebno poznavanje finskog... 2 Quote Link to comment
Midgeta Posted May 27 Share Posted May 27 Ovo je bio megahit spamovali su ga 24/7 pre par godina Quote Link to comment
ToniAdams Posted May 27 Share Posted May 27 strana pesma 4 reci (skino sam slajbu da ne bude zabune, lenj sam jbg) Quote Link to comment
Midgeta Posted May 27 Share Posted May 27 Jel nesto bukvalno kao break chains ili preneseno set free/freedom itd Quote Link to comment
Recommended Posts