kud u maglu Simoviću Posted May 24 Share Posted May 24 da dok ne dođe valkerica 1 Quote Link to comment
James Marshall Posted May 24 Share Posted May 24 imate dosta informacija na slici, i pjesmu domaćicu 5 slova i još neke hintove mimo pjesme, mislim da je laHko 1 2 Quote Link to comment
James Marshall Posted May 24 Share Posted May 24 Just now, Midgeta said: Hahahahahahahahahahahahshahahahha drago mi je da sam te nasmijao makar 1 Quote Link to comment
Midgeta Posted May 24 Share Posted May 24 Just now, James Marshall said: drago mi je da sam te nasmijao makar Jesi, pocela sam da se cepam u sred busa Odlicna je fora stvarno i super je predstavljeno, toeto sto bi rekli Quote Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 24 Share Posted May 24 ako je pesma od 5 slova, ne znam a ako je od 5 reči, chatgpt kaže sviđa mi se tvoja devojka 2 Quote Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 24 Share Posted May 24 (edited) blizu e evo odmah jednog hinta, glavna “glumica” je išla sa mojom majkom u razred u srednjoj školi Edited May 24 by kud u maglu Simoviću Quote Link to comment
Midgeta Posted May 24 Share Posted May 24 El neki erocki film? Msm zbog "glumica" Quote Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 24 Share Posted May 24 nije, al ima golotinje navodnici su jer je persona poznatija po drugom poslu nego po glumi, mnogo poznatija Quote Link to comment
Recommended Posts