Biohemija Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 dobro jutro, cela ta nazovi hiphop scena je gomila retardiranih bolida, koji bi da je 93-ca uvlacili kozne jakne u farmerke.Bilo koja domaća scena je gomila retardiranih debila iz one generacije o kojoj se gore pričalo. Link to comment
Mp40 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Nema potrebe za generalizacijom. Marcelo je skroz ok, a textovi su mu dalekoooooo iznad proseka. Decko ima talenta za pisanje i nema nikakve veze sa dizel fazonom.Jaoooooooooooooo!Daj breeee.... Pa on je vodeci na toj Neprijatno-mi-je-dok-slusam sceni. Uh... Bas jako. DS-rep, aaaaaaa! Link to comment
Gonzo Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Nema potrebe za generalizacijom. Marcelo je skroz ok, a textovi su mu dalekoooooo iznad proseka. Decko ima talenta za pisanje i nema nikakve veze sa dizel fazonom.a tek od tog "društveno odgovornog" marčela mi se kenja. ko oni što sviraju gospel rock. Link to comment
archi Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 'este, Marcelo kapira sustinu mnogih procesa, dogadjanja i slicno, ali i on je nadrndan i u jednom trenutku, tacnije u jednoj od pesama nasao da kritikuje ne vlast, ne ludilo, nego predstavnike generacije koja se kao nije dovoljno borila - evo on ima sada priliku da se bori i where the fuck is he i njegova generacija, gde su im setnje, pistaljke, gde im je osmeh?Boli ga kurac, bas kao i ovu dvojicu u kuci, jebe im se ali su nadrdnani jer je to kao stav. Bolje da se opuste, pa ce mozda nesto i uraditi i postati popularni. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Jaoooooooooooooo!Daj breeee.... Pa on je vodeci na toj Neprijatno-mi-je-dok-slusam sceni. Uh... Bas jako. DS-rep, aaaaaaa!Pa ja nisam rekao da je on Bodler. Ja ipak mjislim da je najveci problem jasammp40zescisambajanikominijedojajanasvegledamsavisine i te fore. Ponasas se kao ovi reperi u velikom bratu. "Svi su govna, svi samo seru, a ja gledam sa visine i kritikujem". Link to comment
archi Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Mora se mis'im istakne da cela ta ekipa upravo zbog te nadrkanosti i mrkog pogleda i kapuljaca i celog tog kao "pisem grafite po zidu" fazona i pravi pesme i muziku koja je kesa, samo to mora neko i da im kaze. Link to comment
Biohemija Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) Pojacano kenjate.Barem kenjajte kad već morate po ovoj dvojici koji su akteri priče, a ne po presmešnom Marcelu. Edited March 3, 2008 by Biohemija Link to comment
archi Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Da, zaista, i generalno navodjenje Marcela kao primera za nesto je kao suprotno od necega od cega nije suprotno, nije bas najsjajnije Link to comment
Mp40 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 jasammp40zescisambajanikominijedojajanasvegledamsavisinehehe...inace, meni je VIP2 ipak mnogo zabavniji od onog pre. Ovi ljudi su ipak smesni a i cuo sam za njih. Bice ovo smesno. Link to comment
archi Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 VIP 2 ce biti kao Terminator 2 - sa efektima, sa Gans 'n' Rousisima, motorima... Link to comment
Mp40 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 VIP 2 ce biti kao Terminator 2 - sa efektima, sa Gans 'n' Rousisima, motorima...Era Ojdanic je od tecnog metala! Svo dodatno hevusharenje provided by Zena-Konj! Link to comment
Gonzo Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Pa ja nisam rekao da je on Bodler. Ja ipak mjislim da je najveci problem jasammp40zescisambajanikominijedojajanasvegledamsavisine i te fore. Ponasas se kao ovi reperi u velikom bratu. "Svi su govna, svi samo seru, a ja gledam sa visine i kritikujem".empej je realno 1 kenjac :P , no u ovom slučaju se potpuno slažemo. ovi bed kopijevci, bg sindikalisti i slični su iritantna stoka, marčelo je samo bezveze. Link to comment
BornToRun Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Bata je rakao da je u kuci spijun.Tipujem na ovu sa b92 Link to comment
Recommended Posts