Đipalo Junuz Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 ...nažalost ne stigosmo u nešto dalju Vazneseljensku Patrijaršiju kao lani...Jujuju! Minus iz pravoslavlja, sedijedan iz veronauke, klecanje na kukuruzu... Kako ce sad da prozbori "pomozbog" a da se ne zacrveni? Link to comment
pantelia Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Jel ima neko tu fotku u kombinezonu :D Link to comment
J.R. Cash Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Gledam kroz prozor aviona Stambol. Užasno prostranstvo, 15 miliona ljudi. Pred kakvu su silu naši sveti preci stali na Kosovu? Da li bi i nas bilo približno toliko danas da nam istorija nije bila puna stradanja, pokolja, pokrštavanja i etničkog čišćenja naših predaka.http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=5614 Kakav velicanstveni bolid Link to comment
pacey defender Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Vladan lani Tegeltija. Link to comment
Joe D Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Dobar je Dejan Mijatovic. Jel radi negde trenutno? Link to comment
ivamehiva Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Dobar je Dejan Mijatovic. Jel radi negde trenutno?imao je nekih žestokih zdravstvenih problema pre nekoliko meseci, ne znam šta je u pitanju. trenutno je na oporavku. Link to comment
sabahudin Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Dobar je Dejan Mijatovic. Jel radi negde trenutno?Odlican. Ne znam da l' sam ikad cuo od nekog domaceg trenera da prati i NBA, obicno ''nemaju vremena'' <_< (VJ) Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Dobar je Dejan Mijatovic. Jel radi negde trenutno?bas sam to hteo da prokomentarisem. Link to comment
sabahudin Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Radio je sa Pavicevicem u Albi, posle toga nista. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 ko je ovaj papucar sto se javlja i pozdravlja svoju devojku jecu? cenim da je joe d. Link to comment
Timmy Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Kako mu nisi prepoznao glas? To je bio Pejsi, papucar stari. Link to comment
Nikodije Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Secam se ekipe OKK Beograda iz sezone 05/06 koju je vodio Mijatovic, igrali su najlepsu kosarku i 1 lopta protiv Hemofarma ih je delila od NLB-a. Igrali su Otasevic, Borisov, Bozovic, Brkic...stvarno odlicna ekipa sada kada se pogledaju imena, ali u to vreme anonimusi. Bas se secam da sam pomislio da ce Mijatovic sigurno napraviti dobru karijeru kao trener, ali evo, nije dobio sansu u nekom ozbiljnijem klubu. Link to comment
copkillah Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ...nažalost ne stigosmo u nešto dalju Vazneseljensku Patrijaršiju kao lani...Jujuju! Minus iz pravoslavlja, sedijedan iz veronauke, klecanje na kukuruzu... Kako ce sad da prozbori "pomozbog" a da se ne zacrveni?Kako ona može da bude nešto dalja? Valjda je Vaseljenska Patrijaršija nulta tačka! Pravoslavlje pokradeno! Link to comment
Recommended Posts