Mil@n Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Sve monumentalne TV događaje sam propustio. Živine vratolomije, sada i ovo. :( Link to comment
hattori Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Sve monumentalne TV događaje sam propustio. Živine vratolomije, sada i ovo. :(pa dobro, bice valjda sutra repriza. Link to comment
sdmjazz Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) snimao sam, ali mi je teško zablokiralo i nije snimio fajl! :frust:edit: evo, lošije, ali dovoljno da se stekne utisak™ http://www.zshare.net/video/854222985b00565c/ Edited January 19, 2011 by sdmjazz Link to comment
Nikodije Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 "...Tim Mihajla Uvalina ostvario je veliku pobedu na Višnjiku, nadoknadivši minus 13 iz "Pionira", ponizivši domaćina, čije najvatrenije pristalice ustaše sa svojih mesta još sredinom drugog poluvremena, pa povike "Maslenice" zameniše uvredama domaćim čelnicima..." Link to comment
Papovac Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 jebote ne kapiram divca sto ne izadje iz studija. ovaj neprestano melje i ne prestaje da postavlja isto pitanje:ali drazen je srbin zasto se izjasnio kao hrvat? Link to comment
hattori Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 jebote ne kapiram divca sto ne izadje iz studija. ovaj neprestano melje i ne prestaje da postavlja isto pitanje:ali drazen je srbin zasto se izjasnio kao hrvat? jbte, sta on pita, o cemu on prica...:isuse:boja prvog polja na sahovnici... :isuse: Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 :lol:jedno pet puta je rekao "ali drazen/covek je srbin"po milioniti put prica o razlici izmedju nacionalizma i sovinizma. bog! Link to comment
sabahudin Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Gleda neko?Lagano ide ton iz studija, dok ide samo slika Uvalina. Kakav raspad od televizije, ne verujem! Link to comment
Teixeira Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) prebacio sam u pravom trenutku... "stignemo u finiks jebote" i onda pricha o nekim crkvama i vladikama. kakav je to mentol... Edited January 31, 2011 by Teixeira Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 prebacio sam u pravom trenutku... "stignemo u finiks jebote" i onda pricha o nekim crkvama i vladikama. kakav je to mentol......a sve vreme misli da u program ide uvalinova kzs :lol:brate... Link to comment
J.R. Cash Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 A i presli su iz studija u pres centar(?) zbog nekih cevi. Demonstracija profesionalizma, nema sta. Link to comment
Teixeira Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 ...a sve vreme misli da u program ide uvalinova kzs :lol:brate...opet, nije mi jasno ni da mu imbecili iz rezije nisu sve to vreme javili da prestane da pricha ili ga makar stishali... mozda namerno :D Link to comment
SNARC Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Vlade,da li si danas jeo pasuljAEmisija nedostojna nekoga ko je imao takvu karijeru.. Link to comment
Recommended Posts