Jump to content

Potrebna pomoć!!!!!


Kelt

Recommended Posts

Ovo mi je stiglo na mejl od dobre drugarice***image001yp6.jpgAPEL ZA POMOCMolimo Vas da pomognete malom Dusanu Marinkovicu iz Beograda, starom 4.5 godina, obolelog od tezeg oblika bolesti akutne mijeloidne leukemije. Pomoc mu je neophodna u krvi, krvne grupe NULTE -0-RH Faktor NEGATIVAN. Molimo sve davaoce ove krvne grupe da se jave , a u slucaju da niste ova krvna grupa molim Vas prosledite ovaj mail .Tatjani Krsulj,tel063/44-29-39mail: tanja_krsulj@yahoo.comwww.myspace.com/dusanmarinkovicPomozite nam da zadrzimo nadu u bolje sutra. Zeleli bi smo da malom Dusanu zadrzimo osmeh na licu.Mi mu ljubavlju dajemo snagu, da se bori protiv ove teske i neizvesnebolesti . Ukljucite se u akciju ..U napred zahvalni,Dusan sa porodicom.

Link to post

Volela bih da mogu da pomognem, ali kako sam bioloski sprecena, mogu samo da podrzim sve one koji ce/su pomogli.P.S. Ovo je zaista pomoc koja se trazi. Nije u novcima, a vrednija je MNOGO VISE!I naravno otklanja svaku sumnju da je u pitanju neka necasna molba, sto je dodatni podsticaj onima koji mogu da pomognu. Sve najbolje malcu :)

Link to post
djordje geprat

Grozno.Video sam ovaj apel na jednoj oglasnoj tabli. Redovan sam davalac ali u ovom slučaju ne mogu da pomognem. A+Ako nekome ikada bude trebalo, tu sam.Sve najbolje, detetu.

Link to post
nesha taxista

Dobro, ako ti možeš doći, mi ćemo videti za troškove, skupićemo ako treba. E sad, oko 500 km ima, nije to malo, ako si stupio s njima u kontakt javi.

Edited by nesha taxista
Link to post
Dobro, ako ti možeš doći, mi ćemo videti za troškove, skupićemo ako treba. E sad, oko 500 km ima, nije to malo, ako si stupio s njima u kontakt javi.
jedan dan mogu izgubiti [uzeti slobodno], a to je dovoljno za tamo i nazad, ali mora biti ponedeljak ili cetvrtak. ako ima zainteresovanih javite mi
Link to post
djordje geprat
ja imam O rh- ako postoji sansa da pomognem spreman sam. jedini problem je moje prebivaliste.
Ako se ne varam, možeš u svom gradu da daš namenski krv za Dušana Marinkovića. Bez da putuješ. Proceni i čuj se sa njegovima.Valjda će da uspe. Sve najbolje, Đorđe Edited by djordje geprat
Link to post

Uh, tek sad sam ovo pročitala, a 'vatam zjala celo veče. Ja sam nulta negativna grupa i iz Beograda sam. Da li je ova akcija još u toku, sad mi je glupo da zovem u ovo doba da ih pitam?

Link to post
  • 2 weeks later...

Za sve one koji su pomogli ili bar znaju za prošlogodišnje slučajeve Marka I Katarine evo reportaže o tome šta se sve dalje izdešavalo...Blic 31.10.2007.U međuvremenu u Bgd. je pre par nedelja posle dužeg vremena izvršena uspešna transplatacija jetre sa oca na 10-godišnjeg sina (otac davalac dela/režnja jetre) i otac i sin su se uspešno oporavili i počeli normalno da funkcionišu.Operaciju je radio tim od 20tak lekara sa nekoliko klinika (VMA, Dedinje...), naravno i dalje pod koordinatorskom rukom Dr Božine. U ovakvom slučaju je pored medicinskih problema i dalje problem novac, jer iako su troškovi operacije smanjeni na trećinu od pre 7-8 godina, to je i dalje značajna suma novca (Znači nije više u pitanju red veličene novca za trosoban stan u krugu dvojke, već je reč o garsonjeri, ali ni to nije malo... <_< )Problem sa donatorskim karticama i dalje stoji. Nema dobre volje i organizovane akcije za širu kampanju. Po meni je dovoljno da Vlada odobri manje ili veće beneficije prilikom registracije vozila (motora pogotovu) za sve one koje uzmu donatorske kartice i problem bi bio definitivno rešen.

Edited by dare...
Link to post
×
×
  • Create New...