Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)


Glen Livet

Recommended Posts

Sa nekima od tih ljudi mora da nismo progovorili više od dve rečenice, ali smo ih ipak upoznali na neki način. Viđamo ih iz dana u dan, u različitim raspoloženjima i tripovima, naročito u osnovnoj školi kada bukvalno vidiš kako odrastaju i postaju mladići i devojke. Neki od njih su nam postali i ostali bliski prijatelji, ali šta je sa ostalima? Nemožemo reći da su potpuni stranci kad nisu. Mislim, možda se neka lica promene za neprepoznati, ali ipak većinu njih je nemoguće sasvim izbaciti iz sećanja.Ne znam po kom kriterijumu se sklapaju školska odeljenja, u svakom slučaju to nije društvo koje sami biramo već smo birani i smešteni u određenu grupu. Da li je puka činjenica da sa nekim provodimo jako puno vremena dovoljna da sa njim osećamo manju ili veću povezanost, da ne kažem, bliskost?

Link to comment
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • slepa živana

    13

  • Miralem

    9

  • pacey defender

    7

  • Milogled Bluff

    7

ih bre, sve po redu:spremna sam da pomognem ako treba. usluga da, ako umem i imam kad. stostiche pozajmice - ne, ne dam ni dinar :P ako ih slučajno sretnem obradujem se (ali razumno) i popričam (mozda) :Pmogla bih i da ih tolerišem u formalnim prilikama. mada je to u domenu teorijskog razmatranja, ne idem na okupljanja i godišnjice, koje su po difoltu 1 zenometrija, decometrija & faxometrija. ustvari i sve ostale *metrije, gde *=kola, gajbe, lichni dohoci, smaranje jedno neopisivo, etc. ako ih primetim negde, ignorišem. ooo, daaa, sposobna sam :lolol: sve ovo naravno izvodim iz pozicije osobe koja ne zivi u gradu u kom je ishla u shkolu. dakle, zavitlavam. kad u prestonicu sretnem ikoga koga poznajem iz prethodnog zivota, obradujem se ko seljanka na vasharu, izrazgovaram onoliko, razmenim parametre, pokusham da usput udam neudatu rodjaku, nadjem gajbu kome treba, uvalim neshto polovno... :s_w:ps. ovo sve moze da vazi pod povoljnim atmosferskim uslovima za likove iz srednje shkole. onih iz osnovne se vishe ni ne secam.

Edited by thermal bug
Link to comment

Prvo legenda:J - jaŠ - školskiKonverzacija (redosled proizvoljan, zavisi od toga ko se kome prvi obrati posle auspešnog™ izbegavanja pogleda na ulici):Š: e, de si.J: e, de si.Š: Šta ima, nisam te video sto godina?J: Evo ništa specijalno : Dženerikdeoklinciženašljaka : Ti?Š: : Dženerikdeoklinciženašljaka :J: A, pa super. Drago mi je.Š: Viđaš nekog™?J: Ma jok, slaaabo.Š: Šta radi Pera, nisam ga video 100 godina?J: Neam pojma, nisam ni ja.Š: E pa super, drago mi je da smo se videli. Ćao.J: I meni. Pozdravi tamo. Ćao.

Edited by henrik larsson
Link to comment

nedavno sam nesto pominjala izvjesnu m. sa kojom sam 2 godine isla u isto odjeljenje u s.š.nikako ne mogu da se sjetim kako se preziva, jebomater, stvarno sam ostarila.glasala za 2

Link to comment

ja jednu ugledala u sred amsterdama, al me mrzelo da se javljam jer sam bila gladna, a i pospana, a ni vreme nije bilo nesto posebno vedro.ok, dve sam ugledala.ok, ne ni iz osnovne nego iz mnogo skorijeg perioda. jebiga, ko im kriv sto ne dolaze na forum, da odrzavamo kontakt.edit: glasala za 2, kakva bih to bila osoba da se ni ne obradujem, ni nista.

Edited by betty
Link to comment

prica drugarica kako je u vasingtonu na ulici srela devojku (iz naseg zajednickog razreda) koja je sedela u klupi ispred njene. i sad, posto je nije videla tri godine, i nije znala sta je s njom, ona (koja prica dozivljaj) se bogznakako obraduje, vidljivo i glasno. a ova joj odgovori sa: e de si, i produzi.

Link to comment

Ja kreten u dva navrata resila da se javim nekim poznanicima iz srednje, koje bih sretala u nekim prilikama: svi me iskulirali, da ne kazem odjebali...tako mi i treba, kad idem protivU mozga <_<

Link to comment

meni je zanimljivo na okupljanjima kako prepoznajes svaki pokret, gest i nacin razmisljanja/pricanja samo je to sad nekakav bas....dragi su mi kad ih vidim ponekad, na kratko, cisto zbog vremena i mesta koje smo sherovali. nekako ih razumem jos vise, sad iz ove pozicije, zasto su ponekad bili pravi kreteni.

Link to comment
prica drugarica kako je u vasingtonu na ulici srela devojku (iz naseg zajednickog razreda) koja je sedela u klupi ispred njene. i sad, posto je nije videla tri godine, i nije znala sta je s njom, ona (koja prica dozivljaj) se bogznakako obraduje, vidljivo i glasno. a ova joj odgovori sa: e de si, i produzi.
:lol: ja se relativno cesto vidjam sa ekipom iz osnovne. uvek je lepo videti debelu, svinju, selju, coravog, rahitisa, usatog 1 i 2, i jos 3-4 njih koji se nisu odlikovali vidnim telesnim nedostatcima. evociramo uspomene, pijemo pivo i nastavljamo gde smo stali posle osmog- kod medjusobnog podjebavanja. inace sam glaso pod 1, mada bih neke sigurno izignorisao/ alternativno bih im pozajmio pare.e da- gledo sam bas pre neki mesec grupnu sliku iz obdanista, kad sam imo 4 godine. ladno mogu da se setim svih imena. da li sam ja normalan?
Link to comment

Ja sam negde izmedju jedan i dva. Zapravo, mozda i nisam normalna kad je u pitanju drustvo iz osnovne, narocito srednje ali ja volim da mislim da sam samo preterano sentimentalna. -_- Organizujem druzenja, godisnjice, apdejtujem imenike, povezujem ljude, obradujem se vecini kad ih sretnem i cujem da im se desava nesto lepo :wub: ... Doduse, ima jedna osoba koju volem da ignorisem, ali je alternativna ljubav obostrana <_< . Samo odabranima bih pozajmila pare, to su oni koji su mi godinama prijatelji, kumovi, rame za plakanje, hitna sluzba, sos telefon...

Link to comment

znam jednu žensku iz osnovne s kojom nisam bila specijalno bliska, a koja mi zadnjih valjda 10 godina svaki božić i novu godinu u 00.00 h šalje onu "send all" sms čestitku (s tim da joj nisam ja dala zadnja dva broja). osim toga nikada se, ali n-i-k-a-d-a nismo čule. :mellow:

Link to comment

@miralem:I ja pamtim imena svih drugara iz obdanista,a narocito jednu koja je stalno smrdela na slaninu..Onu susenu. I pamtim imena vaspitacica.. Mislim da nas to ne cini ludim vec natprosecno INTIGENTNIM <_<

Edited by 7
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...