mackenzie Posted September 3 Share Posted September 3 1 minute ago, Plajvi said: Kad su poslednji put Spanjolci bili van 8? 94e 1 Quote Link to comment
Micko8 Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Samo spanac moze da izbaci spanca tj italijana. Edited September 3 by Micko8 1 Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 3 Share Posted September 3 kakva zavrsnica vratila se kanada iz ozbiljnog minusa mozda su i prvi favoriti imaju i fizike i duzine za ozbiljnu odbranu i vanserijskog talenta za napad 1 Quote Link to comment
Micko8 Posted September 3 Share Posted September 3 Razbice nemci kanadu u cetvrtfinalu. Quote Link to comment
sasha Posted September 3 Share Posted September 3 Neće, igraju protiv Letonije 5 Quote Link to comment
Tsai Posted September 3 Share Posted September 3 Just now, Micko8 said: Razbice nemci kanadu u cetvrtfinalu. Zar ne ide kanada kao prva na sloveniju, a nemci na letoniju? Quote Link to comment
harper Posted September 3 Share Posted September 3 Just now, Tsai said: Zar ne ide kanada kao prva na sloveniju, a nemci na letoniju? Da. Nemci ce da razbijaju Amere u polufinalu. Quote Link to comment
freakns Posted September 3 Share Posted September 3 ide cao pa-pa Spanci dosta bilo i vasega Quote Link to comment
Micko8 Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) 3 minutes ago, sasha said: Neće, igraju protiv Letonije Zajeba se da izgubila je Letonija od Kanade u grupi. Onda ce Luka da ih izbaci Edited September 3 by Micko8 1 Quote Link to comment
Bojan Posted September 3 Share Posted September 3 Žao mi Španaca što su ispali. U trećoj četvrtini je izvrsno odigrala postava sa Diazom, Brisuelom, Fernandezom, Garubom. Pre svega u odbrani je igra Španije dobila na agilnosti. Ali to je postava koja ne može odigrati ni celu četvrtinu u takvom ritmu. Fernandez zbog godina. Brisuela je prodoran, ali i on se na kraju zamorio. Kanađani su ipak ovde jači i uspeli su da prelome utakmicu u poslednjoj četvrtini. Španci nisu mogli da priđu košu i opet se išlo na kraju na Vili Ernangomeza. Skariolo potrošio sve tajmaute na kraju, ali je uspeo da održi utakmicu na jednoj lopti. Bilo bi sjajno da je Abrines ubacio... Quote Link to comment
Popular Post garmonbozia Posted September 3 Popular Post Share Posted September 3 8 minutes ago, Bojan said: Žao mi Španaca što su ispali Reče niko nikad 4 2 10 1 Quote Link to comment
Bojan Posted September 3 Share Posted September 3 Vidim da nema mnogo simpatija za Špance. Ja sam u principu imao poštovanja za njihovu dominaciju tokom prethodnih skoro 20 godina. I mislim da je sve to prilično zasluženo. Osim toga igrali su košarku kakvu sam rado gledao. Takmičarski, raznovrsno i inteligentno. I mislim da su dosta doprineli da se košarka malo sačuva od čisto atletskih sposobnosti i drvosečke snage. Recimo, stil koji imaju Litvanci nikako ne volim. Bijenje i jurnjava po terenu, uz prangijanje na koš u svakoj prilici. Mislim, taj stil donosi rezultat. Gledam da su to usavršili toliko da ne prave ni previše faulova, a dobro se makljaju. Zato volim kada ih neka inteligentna i tehnički potkovana ekipa stavi u džep. Quote Link to comment
Recommended Posts