Popular Post mvp Posted August 21 Popular Post Share Posted August 21 Sportski pozdrav iz suncem okupane Manile 26 4 Quote Link to comment
goofs Posted August 21 Share Posted August 21 Offtopic - bio sam u Manili mozda dva dana ukupno, neverovatan grad za mene, takav spoj skyscrappera i favela ne videh u zivotu. Ljudi uglavnom ljubazni, ali i napucani da ti iskamce neki dinar, security check (neki bedni doduse) na ulazu u shoping centar, opcinjenost Amerikom i NBA na svakom koraku, auto-cesta ko staza za formulu jedan, nema trake, svi voze gde mesta ima da se dene i more, maksimalno mora. Ima neki jaki 80s vajb. 1 Quote Link to comment
mvp Posted August 21 Share Posted August 21 Sve istina, posle mesec dana ovde imam iste utiske. Prosle godine kad sam bio jos su bile na snazi kovid restrikcije pa je bilo podnosljivo ali ove godine je uzas. Guzve na svakom koraku, ne znam kakav ce biti kolaps kad pocne prvenstvo. Sve sto nije u blizini da se ode peske ne vredi ni pokusavati posetiti jer coveka prodje zelja dok ceka u guzvi u saobracaju. Dok ne izgrade metro - apsolutno zasluzeno poslednje mesto po kvalitetu zivota na svetu. A sto vole da izvacare, to je druga prica. Za strance uvek racunaju cenu x5. I na pijaci i u trznom centru, ista prica. Juce sam trazio da kupim punjac za laptop u trznom centru i bas je bilo lose iskustvo, no posle sam zalutao na neki otaku cosplay event i tldr; od juce imam fetis za elfovske usi. I za kraj jedna lokalna urbana legenda, biznismeni i politicari navodno imaju veliki uticaj na tim Gilas Pilipinas a posebno manny pangilinan kod kojeg je na fruli poslednji test za svakog igraca koji hoce da igra za reprezentaciju. 1 Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted August 21 Share Posted August 21 Dončić najbolje nacrtan Quote Link to comment
smooth.Op Posted August 21 Share Posted August 21 Bertansu nisu prste dobro nacrtali 😁 3 1 Quote Link to comment
sasha Posted August 21 Share Posted August 21 Raspored prvenstva u pdf-u, gmt+2 sata je naše vreme https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/competition-schedule.pdf Quote Link to comment
goofs Posted August 24 Share Posted August 24 Malo uvodnih analiza. Prva epizoda Miloša i Edina, pokrili su grupe E-H, cenim da danas izlazi drugi deo. Ove Infinity momke nisam nikad pošteno slušao, imali su skoro serijal top10 NBA igrača u istoriji po pozicijama, suviše se ne slažemo u mišljenjima ali ajde, pokrili su celo prvenstvo. Quote Link to comment
б1lme3 Posted August 25 Share Posted August 25 gleda li iko ovo sp uopste osim mene i steinsa glavni utisak je neverovatno nebalansiran zreb, ova donja polovina je daaaleko jaca od 8 glavnih kandidata za medalje, 6 je u tom delu 2 od 6 dakle ispada do cetvrtfinala, a sa druge strane nece biti cudo ni ako crna gora/dominikanska republika udju u cetvrtfinale posto grcka i litvanija odavno nisu bile slabije, a italija makar u uvodnom mecu deluje ocajno @goofs mudro zbore edin i milos, gotovo sve se slayu sa mnom 1 Quote Link to comment
goofs Posted August 25 Share Posted August 25 Da, da, i meni se svidela njihova epizoda, takodje se slažem sa većinom izrečenog smara me samo (a ovo im nije prvi put) što Edin nema odštampane bar grupe ispred sebe, ne mora kostur, ne mora igrače, nego svaki put bude "ček stani, ko je tu na koga ide, aha, ukrštaju se, aha...". Šteta što smo bedni sastavom, inače bi bilo dosta zabavno ovo prvenstvo za praćenje. Quote Link to comment
Papovac Posted August 25 Share Posted August 25 gleada , australci mogu da budu zajebani. ocekivao sam vise, ili barem, veci otpor od finaca. Quote Link to comment
Recommended Posts