Frank Pembleton Posted September 1 Share Posted September 1 Zanimljivo da ovo što sam čuo od ovih na TV "ako te neko puni, posle trećeg šuta, prebiješ ga, baciš ga u reklame pa da vidiš posle...", to sam čuo i ranije od nekih trenera i igrača......shiit has hit the fan Quote Link to comment
Lancia Posted September 1 Share Posted September 1 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Evo sjajno im ide. Nista to ne znaci, tako je i Italija krenula protiv nas. 1 1 Quote Link to comment
Popular Post Lord Stef Posted September 1 Popular Post Share Posted September 1 Ali Kari jbt, svaka mu cast i kapa dole za sve sto je postigao ali da mu sada presadis mozak u goluba leteo bi unazad 3 12 Quote Link to comment
NevenMan Posted September 1 Share Posted September 1 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Zanimljivo da ovo što sam čuo od ovih na TV "ako te neko puni, posle trećeg šuta, prebiješ ga, baciš ga u reklame pa da vidiš posle...", to sam čuo i ranije od nekih trenera i igrača... ...shiit has hit the fan To bukvalno misli i par ljudi ovde na forumu.. Quote Link to comment
J-♣ Posted September 1 Share Posted September 1 25 minutes ago, Mil@n said: Fali nam Miloš Teodosić. trezan, fizički za bar 10 minuta i da mu "sakriju" odbranu Quote Link to comment
Lancia Posted September 1 Share Posted September 1 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Zanimljivo da ovo što sam čuo od ovih na TV "ako te neko puni, posle trećeg šuta, prebiješ ga, baciš ga u reklame pa da vidiš posle...", to sam čuo i ranije od nekih trenera i igrača... Nema niko saku ko Zoran Savic, kad te zavali po prstima, pulsira do kraja utakmice. 1 1 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted September 1 Share Posted September 1 To bukvalno misli i par ljudi ovde na forumu..Pa možda su u pravu ...shiit has hit the fan 1 Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 1 Share Posted September 1 portoriko rutinira dominikanu ostaje nada da ce dobiti i italiju, nije nemoguce mada nije da i mi izgubimo od taunsa i drugara Quote Link to comment
napadaj Posted September 1 Share Posted September 1 53 minutes ago, assignment said: Bogdana nikada nisam nesto gotivio, tako da me nista ne cudi. 2 Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 1 Share Posted September 1 dakle nakon visegodisnjeg kenjanja kako jokic nije lider, neki dan smo culi i da nije kreator sad ce horski da se peva kako ni bogdan nije lider 1 Quote Link to comment
1n54jd3r Posted September 1 Share Posted September 1 Portoriko na +14 trenutno... Quote Link to comment
JohnnyD Posted September 1 Share Posted September 1 Jebi Portoriko i ne vadi, nasa istorijska braco! Quote Link to comment
J-♣ Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) serija Porto za 40 sekundi 9:0 smanjila Domin. trenutno: 24:37 edit: još jedno slobodno i trojka, pa je 28:37 Edited September 1 by J-♣ Quote Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted September 1 Share Posted September 1 3 minutes ago, pbg12345 said: dakle nakon visegodisnjeg kenjanja kako jokic nije lider, neki dan smo culi i da nije kreator sad ce horski da se peva kako ni bogdan nije lider Treba da im se ponavlja horski da su luzeri, kao što i jesu, možda se trgnu. Gubimo od jebene Italije 7 puta zaredom. Postali smo veća Hrvatska od same Hrvatske 5 Quote Link to comment
Recommended Posts