Jump to content
IGNORED

Srbija na SP 2023

Recommended Posts

47 minutes ago, MiddleClass said:

Tako i Urusi pricaju da imaju 4 titule prvaka svijeta u fudbalu. 

o cemu ti pricas? ili ponovo samo provociras

• +1 1
  • Hvala 1

Danas sam imao regularni nedeljni call za neko sranje, Britanka, Litvanac, Italijan i ja :D

Litvanac je glavni, nisam smeo nista da kazem, sisa sam

• +1 1
  • Haha 7
15 minutes ago, sigurnost said:

Nisam mislio da zajebavam no ti velim da ono sto ti racunas ne vrijedi mnogo. Zna se ko ima pecat da broji zvanicno

• -1 1
12 minutes ago, pantelia said:

Danas sam imao regularni nedeljni call za neko sranje, Britanka, Litvanac, Italijan i ja :D

Litvanac je glavni, nisam smeo nista da kazem, sisa sam

Ovo me podseti kad nam je neki amer zakazao da se skupimo online i radimo neki task tacno kada pocinje finale lige sampiona. Plus tu bilo i par britanaca, jedan fan sitija, drugi uniteda. Ceo chat je bio samo o fudbalu, pardon socceru, prvih 2 sata niko nije prakticno radio. Amer totalno pogubljen, delovalo je da ne zna da uopste postoji taj soccer.

Ja ne bih izdrzao da ne drkam tog litvanca makar malo ;) 

• +1 2
5 minutes ago, Shan Jan said:

Ovo me podseti kad nam je neki amer zakazao da se skupimo online i radimo neki task tacno kada pocinje finale lige sampiona. Plus tu bilo i par britanaca, jedan fan sitija, drugi uniteda. Ceo chat je bio samo o fudbalu, pardon socceru, prvih 2 sata niko nije prakticno radio. Amer totalno pogubljen, delovalo je da ne zna da uopste postoji taj soccer.

Sad mene podsjeti ovo tvoje kad smo bili u Španiji 2007. i nađošmo se u nekoj mesari kad tamo radi Argentinac. I krenu on nas da podjebava kao fudbal 6-0 pušiona. Reko polako polako košarka finale Stojaković Bodiroga šta ćemo sad a-aaa prc kud si pošao 😂😂🥲

• Haha 1
33 minutes ago, Shan Jan said:

Ma jok, ekstremno fina osoba, nisam imao srca.

S druge strane, Zabara bih otkinuo da je bilo prilike (kasno se ukljucio se kasnije a i bilo je 14h, imao sam strah od ludog Fontekia i Tonuta sto trepce plavim okicama)