Jump to content
IGNORED

Srbija na SP 2023

Recommended Posts

21 minutes ago, Micko8 said:

Jovic je najbolji srpski plejmejker koji se pojavio kod nas posle Teodosica. Zali boze svih povreda koje je imao u karijeri, ostavio bi mnogo dublji trag u evropskoj kosarci.

Imamo umiruce sorte igraca na dve najbitnije pozicije u pevcu

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Jesu spominjali nas...u bilo kom smislu?

...shiit has hit the fan....

spomenuo Windhorst da bi bili favoriti da je Jokic tu.

Bontemps rekao da smo basketball powerhouse.

to je otprilike to.

Litva-USA tekma pola, sa akcentom na USA. malo Kanada, malo South Sudan story. 

17 minutes ago, Defunctus said:

Da ne ulazim u to da li je bolji, ali meni mnogo vise prija njegov stil nego Vasin. 

Ja Vasu i ne dozivljavam kao cistog keca. Mnogo je bolji Jovic kao organizator igre plus igra mnogo bolju odbranu.

• +1 2
  • Hvala 1
2 minutes ago, Micko8 said:

Ja Vasu i ne dozivljavam kao cistog keca. Mnogo je bolji Jovic kao organizator igre plus igra mnogo bolju odbranu.

Mi sa osovinom Micic -Jokic ne mozemo da igramo dobru odbranu, ma koliko se njih dvojica trudili, jednostavno im je fizika takva. To je i Pesicu bilo jasno prosle godine pa je cesto govorio da moramo da igramo napadacku kosarku.

To sto Jokic-Micic propuste ne postoje trojica dobrih defanzivaca koji mogu da zakrpe. 

1 hour ago, sigurnost said:

Koga boli qrac za FIBU!

Ja računam da smo petostruki prvaci sveta.

Četiri puta gledao!

Tako i Urusi pricaju da imaju 4 titule prvaka svijeta u fudbalu. 

• -1 1
56 minutes ago, Mos said:

Ako Kari opet uzme zlato hoće smeti u top 5 naših trenera ili je još tamo 8-9.? Diskutujmo. :fantom:

+1

Neki ce i dalje da prizivaju onog slijepca iz Kine

• +1 1
  • -1 1
2 minutes ago, garmonbozia said:

Pre 91. ne može se reći da je neki kontuinitet, ali od 92. na 'vamo je to Srbija.

To je to

1 hour ago, Dziber said:

Pa bez zezanja bih potpisao da ne ide Jokic na OI ako se ne odluci da bude reprezentativac Srbije. Da je tu i kad ne moze da igra, poseti saigrace na treningu, salje poruke podrske... i obaveze se da igra i na EP 2025.

Zato sto mislim da je to Evropsko prvenstvo nasa sansa da napokon sve ovo od Dude do sad krunisemo zlatom. I na to treba da se koncentrisemo. Ako cemo imati Jokica na OI i opet novu koncepciju i onda EP bez Jokica i opet vracanje na ovo sada, bolje da ni ne ide. Bez Jokica cemo igrati tri godine i tri prvenstva u istom sistemu i sa manje vise istim igracima.

Nama bi Milutinov, Micic, Guduric, Dobric, Davidovac, Marinkovic, Avramovic... trebali biti u tim nekim najboljim godinama na tom prvenstvu, a ovi klinci - Jovic, Petrusev, Smailagic, Pokusevski, Topic... bi trebali dosta da napreduju do tada. Ako Bogdan ne propadne puno, moglo bi se to zlato napasti.

Edited by Hele
  • +1 2

Od kukanja sto idemo na takmicenje bez Vase i Jokare, do i bolje za nas sto ih nema.

Sta se to desilo u medjuvremenu? A da, odigrali smo konacno jednu skoro pa savrsenu utakmicu protiv jakog protivnika, pa nam je sve super.

• +1 1
36 minutes ago, nbg1 said:

Mi sa osovinom Micic -Jokic ne mozemo da igramo dobru odbranu, ma koliko se njih dvojica trudili, jednostavno im je fizika takva. To je i Pesicu bilo jasno prosle godine pa je cesto govorio da moramo da igramo napadacku kosarku.

To sto Jokic-Micic propuste ne postoje trojica dobrih defanzivaca koji mogu da zakrpe. 

+1000

Zamisli koliko bismo bili moćni da je još i Bogdan otkazao

• +1 1
  • Haha 4
2 minutes ago, Shan Jan said:

Iako bi smo mozda igrali bolje sa Debelim, neopisivo mi je drago sto je Milutinov zasluzeno izbio u prvi plan.

Ovo je LeMiju prvo takmicenje sa repreyentacijom da je prvi centar. I vidi se da mu prija.

• +1 1