Jump to content
IGNORED

Srbija na SP 2023

Recommended Posts

Just now, Frank Pembleton said:

Pa pišeš da je bezveze.
Da si ti na mestu Litvanije?
Ne pravi se glup..

...shiit has hit the fan....

aman covece ja ti kazem iz perspektive litvanije

odigrali perfektno grupnu fazu, dobili usa i kao nagradu za to otisli na nas i rastavljeni su od zivota

a da su isli na italiju imali bi daleko vece sanse

sta ti mene pitas zaista ne znam

• +1 4

sad je smešno što je kari napisao jedan za svi jer je opet mangup, da smo izgubili ovo to bi bio samo još 1 dokaz njegove galopirajuće dementnosti™ :sleep:

Edited by Calavera
  • +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1

Btw. staviti Štef Jovića na Brazdeikisa je bio doktorski potez. Pešić opet iz zasede...

Edited by garmonbozia
  • +1 2

Moram da priznam da sam ja prvi imao sumnju u Pešića, ali ne u njegovo znanje koje se nikada nije dovodilo u pitanje, već u njegove godine.

Međutim, ovo što smo malopre gledali, mene je ostavilo bez teksta, jedna od dve ili tri najzrelije i najpametnije partije naše reprezentacije u poslednjih desetak godina.

Svi, ali bukvalno svi su igrali dobro u oba pravca. U napadu, konkretno, vrlo pametna igra u prvom poluvremenu, dosta pikova Bogdana i Milutinova gde su izvlačili Valančijunasa napolje i koristili njegovu sporost, pa je onda ili Bogdan išao na ulaz ili je spuštao Milutinovu na zicer...Onda su u drugom poluvremenu Litvanci poceli da preuzimaju, pa je Milutinov vraćao povratne pasove za tri poena...Sve u svemu, brutalna partija naših, kapa dole!!!

• +1 1
9 minutes ago, Papovac said:

svi za jednog jedan za svi, napisao kari na tabli posle utakmice. pa bog:D

Kralj ribara :), ili da ti prevedem:

" car na ribari"

Edited by zmanic
  • +1 1

То што смо данас одиграли готово савршену утакмицу (свака част Пешићу) не значи да он није кривац за онај потоп против Италије који нас опет само игром случаја није гурнуо на Амере. Али то је спорт јбг, окрену се ствари у секунди, никог више није брига што је врло лако могло да буде и другачије и да сада опет мрачимо овде.

Ово данас је била буквално феноменална утакмица, дефанзивно, офанзивно, све је било сјајно, у рангу оних Салетових са Бразилом и Аустралијом. Објективно смо индивидуално и у овом саставу квалитетнији од ове Литваније али опет да их овако размонтирамо након њиховог готово савршеног туринира до сада, свака част момцима и Пешићу још једном.

• +1 5

Mislim da se previše gluposti naših košarkaša pripisuje selektoru. A i Bogdanu zamjeriti nešto nakon svega, zaista ne postoji ta mogućnost. Igrač ritma, upao u kanal i pokušao šutiranjem da se izvuče iz kanala.

Opis utakmice:

Oranje Marka Kraljevića x12

Iza nas je ostala oranica, na obe strane terena jako pametno i agrsivno.

rekoh ja pred pocetak prvenstva da ova ekipa moze sasvim fino da odigra... ali ovo nisam ocekivao. sve ti jebem, 40 minuta rovovski u odbrani i pametno u napadu. napravili smo mozda 5-6 glupavih napada za celu tekmu. neverovatno

Bogdan je klasa za sve Litvance zajedno. tacno se vidi da njegova leva patika zna vise kosarke od bilo kojeg Vacarosa

37 minutes ago, radisa said:

Vujadin-Boskov-Piksi-1.jpg?ts=2022-06-05

:fantom:

Ma kakvi. Mrzi me da tražim zagrljaj sa Osimom posle slobodnjaka špancima. 

Car je Bogi, a dementni izgleda uvek kao da je na dečijoj sahrani. Možda je zaboravio da smo dobili. 

• +1 2
  • Haha 3