mmajst0r Posted September 5 Share Posted September 5 Svi za jednog, jedan za svi! Svetislav Pesic 2 6 Quote Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 5 Share Posted September 5 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Najbolja utakmica reprezentacije od one sa Brazilom pre koliko, 7-8 godina? Od Australije 4 Quote Link to comment
Popular Post Defunctus Posted September 5 Popular Post Share Posted September 5 Licno, nijedan osecaj srece u pracenju sporta mi nije ni blizu kao gledanje kosarkaske reprezentacije kad kida. Sve drugo je ili ravnodusnost ili pet nivoa ispod. U vezi sa kosarkaskom reprezentacijom me radi isto kao kad sam dete bio, ta iskrena sreca. 20 4 1 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted September 5 Share Posted September 5 Kari piše u svlačionici Svi za jednogJedan za SVI!...shiit has hit the fan.... 1 8 Quote Link to comment
JohnnyD Posted September 5 Share Posted September 5 Presudno je bilo sto smo ostali ravnopravni u prvoj cetvrtini gde je Litvanija odigrala perfektno, prosto ne moze jedna ekipa da odigra bolje. Mislim da su i oni bili u fazonu posle toga, zajebi ti ovo... Quote Link to comment
renne Posted September 5 Author Share Posted September 5 Ja lepo rekoh u nedelju da pobeđujemo Quote Link to comment
Popular Post garmonbozia Posted September 5 Popular Post Share Posted September 5 S 4 13 31 Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 5 Share Posted September 5 Just now, Frank Pembleton said: Jeste bezveze da misliš da si nešto obavio, a nisi od juče... Jel bi ti menjao pobedu protiv USA a izgubi ovo? ...shiit has hit the fan.... nista te ne razumem sta pises Quote Link to comment
Papovac Posted September 5 Share Posted September 5 svi za jednog jedan za svi, napisao kari na tabli posle utakmice. pa bog 4 Quote Link to comment
mmajst0r Posted September 5 Share Posted September 5 11 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Najbolja utakmica reprezentacije od one sa Brazilom pre koliko, 7-8 godina? Realno najbolja je bila protiv Australije u 1/2F 2016... 3 Quote Link to comment
Hele Posted September 5 Share Posted September 5 1 minute ago, garmonbozia said: S Takticki pogresno napisano slovo. 2 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted September 5 Share Posted September 5 nista te ne razumem sta pisesPa pišeš da je bezveze.Da si ti na mestu Litvanije?Ne pravi se glup.....shiit has hit the fan.... Quote Link to comment
mmajst0r Posted September 5 Share Posted September 5 Just now, Hele said: Takticki pogresno napisano slovo. Kanada u soku! Strucni stab uzurbano desifruje znacenje ove greske... 2 Quote Link to comment
zmanic Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) 3 minutes ago, Hele said: Takticki pogresno napisano slovo. Apsolutno ispravno na pirockom jeziku, pismo je samo pogrešno izabrano, ipak je previše proveo vremena u Sarajevu i Nemačkoj Edited September 5 by zmanic 3 1 Quote Link to comment
salerokada Posted September 5 Share Posted September 5 13 minutes ago, goofs said: E da, Milutinov >>> Jonas, spakovao ga u džep. I prevagu odneli igrači podrške, matori Jović, Avram, Petrušev i konačno dobra partija Gudre Milutinov je doktor. Uopšte ne razumem što se ne oproba u NBA. Quote Link to comment
Recommended Posts