Dankan Ajdaho Posted September 5 Share Posted September 5 Najbolja utakmica reprezentacije od one sa Brazilom pre koliko, 7-8 godina? 1 Quote Link to comment
goofs Posted September 5 Share Posted September 5 E da, Milutinov >>> Jonas, spakovao ga u džep. I prevagu odneli igrači podrške, matori Jović, Avram, Petrušev i konačno dobra partija Gudre 7 Quote Link to comment
sigurnost Posted September 5 Share Posted September 5 Svetislave, Svetislave, Ti si komunista.... Quote Link to comment
JohnnyD Posted September 5 Share Posted September 5 Pesic i Avramovic na ovoj tekmi : 2 3 Quote Link to comment
Mil@n Posted September 5 Share Posted September 5 Ipak mislim da je trebao da vodi malog Topića Šalu na stranu, najviše me oduševila odbrana. Izuzetno agresivno, potentno, pametno, a uglavnom smo uspevali i da izrotiramo, mada nekad i ne, Litvanci loptu sa jednog kraja terena sprovedu na drugi ćošak u roku od sekund, to izgleda impresivno! U napadu nas je išlo taman koliko treba, ali i tu je glavnu ulogu igrao dobar pozicioni napad, uglavnom dobra rešenja i odluke i koja trojka kad je najpotrebnije (Stef Jović, Petrušev). Kariju definitivno zasluga za motivaciju, disciplinu u igri i kako je tim izgledao u obe faze. Teško da može bolje. Videćemo jel možemo da ponovimo ovo u polufinalu ali što se mene tiče, uspeh je postignut, treba igrati rasterećeno. Ali to je mnogo lakše reći nego učiniti... Opet je na Kariju da nađe načina da izvuče maksimum, kao i danas. Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 5 Share Posted September 5 sto je najgore po litvaniju mislim da bi italiju resili bez problema u svakom slucaju bi im vise odgovarali nego mi malo bzvz da dobijes ameriku, a zavrsis ovako 4 5 Quote Link to comment
Eleniko Posted September 5 Share Posted September 5 lik na RTS je ladno izjavio da ovo nije bila toliko ubedljiva koliko velika pobeda majko marijo blažena djevo, šta ja plaćam a ne mogu ni da otkažem 3 3 Quote Link to comment
hefaca Posted September 5 Share Posted September 5 8 minutes ago, Svarog said: sad svi lepo da se izvinite Kariju za govna kojima ste ga ovde danima polivali. Vememah da izlista sve nikove 1 4 Quote Link to comment
Popular Post Hele Posted September 5 Popular Post Share Posted September 5 3 20 Quote Link to comment
harper Posted September 5 Share Posted September 5 Sreca da Kari nije gledao Litvance protiv Amera. Ovako je ispalo - sta zna mali Kari sta je sto kila Litvanije. Lukavi i namazani Pirotjanac ce u javnosti jos sto godina da prodaje naivnima te juznjacke "nemam ja pojma, ja sam dosao biciklom" fore a u potaji ce da sprema ovakve brutalne minijature od kojih ti samo padne vilica, pitas se kako je moguce da ista ekipa ovako izgleda i igra i molis se da nisi preterano srao dok se posrtalo i gubilo kroz grupe. Ovo danas je tako podsetilo na doktorsku disertaciju Djordjevica na Olimpijadi protiv Australije, s tim sto smo tada udarili od pocetka a danas nam je trebalo malo vremena da dostignemo radnu temperaturu. Od druge cetvrtine do kraja ovo je bila masina za mlevenje litvanskog mesa. 9 Quote Link to comment
banecare1 Posted September 5 Share Posted September 5 ovako naspanovane ni 4/4 za 3 litvanaca nas nije poremetio Quote Link to comment
Milošica Posted September 5 Share Posted September 5 15 minutes ago, Ogawa said: Vrlo dobro, dečko. A tek kako je pbg pogodio: 1 hour ago, pbg12345 said: imam osecaj da ako ih prelomimo idemo na 20+ mnogo su nekako jednodimenzionalni 5 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted September 5 Share Posted September 5 sto je najgore po litvaniju mislim da bi italiju resili bez problema u svakom slucaju bi im vise odgovarali nego mi malo bzvz da dobijes ameriku, a zavrsis ovakoJeste bezveze da misliš da si nešto obavio, a nisi od juče...Jel bi ti menjao pobedu protiv USA a izgubi ovo?...shiit has hit the fan.... Quote Link to comment
Recommended Posts