Jump to content
IGNORED

Srbija na SP 2023

Recommended Posts

E da, Milutinov >>> Jonas, spakovao ga u džep. I prevagu odneli igrači podrške, matori Jović, Avram, Petrušev :ph34r: i konačno dobra partija Gudre

• +1 7

Ipak mislim da je trebao da vodi malog  Topića :fantom:

Šalu na stranu, najviše me oduševila odbrana. Izuzetno agresivno, potentno, pametno, a uglavnom smo uspevali i da izrotiramo, mada nekad i ne, Litvanci loptu sa jednog kraja terena sprovedu na drugi ćošak u roku od sekund, to izgleda impresivno! U napadu nas je išlo taman koliko treba, ali i tu je glavnu ulogu igrao dobar pozicioni napad, uglavnom dobra rešenja i odluke i koja trojka kad je najpotrebnije (Stef Jović, Petrušev). 

Kariju definitivno zasluga za motivaciju, disciplinu u igri i kako je tim izgledao u obe faze. Teško da može bolje. Videćemo jel možemo da ponovimo ovo u polufinalu ali što se mene tiče, uspeh je postignut, treba igrati rasterećeno. Ali to je mnogo lakše reći nego učiniti... Opet je na Kariju da nađe načina da izvuče maksimum, kao i danas. 

sto je najgore po litvaniju mislim da bi italiju resili bez problema

u svakom slucaju bi im vise odgovarali nego mi

malo bzvz da dobijes ameriku, a zavrsis ovako

• +1 4
  • Tužno 5

lik na RTS je ladno izjavio da ovo nije bila toliko ubedljiva koliko velika pobeda

majko marijo blažena djevo, šta ja plaćam a ne mogu ni da otkažem

• +1 3
  • Haha 3

Sreca da Kari nije gledao Litvance protiv Amera. Ovako je ispalo -  sta zna mali Kari sta je sto kila Litvanije.:laugh:

Lukavi i namazani Pirotjanac ce u javnosti jos sto godina da prodaje naivnima te juznjacke "nemam ja pojma, ja sam dosao biciklom" fore a u potaji ce da sprema ovakve brutalne minijature od kojih ti samo padne vilica, pitas se kako je moguce da ista ekipa ovako izgleda i igra i molis se da nisi preterano srao dok se posrtalo i gubilo kroz grupe. Ovo danas je tako podsetilo na doktorsku disertaciju Djordjevica na Olimpijadi protiv Australije, s tim sto smo tada udarili od pocetka a danas nam je trebalo malo vremena da dostignemo radnu temperaturu. Od druge cetvrtine do kraja ovo je bila masina za mlevenje litvanskog mesa.

• +1 9
15 minutes ago, Ogawa said:

Vrlo dobro, dečko.

A tek kako je pbg pogodio:

1 hour ago, pbg12345 said:

imam osecaj da ako ih prelomimo idemo na 20+

mnogo su nekako jednodimenzionalni

• +1 5
sto je najgore po litvaniju mislim da bi italiju resili bez problema
u svakom slucaju bi im vise odgovarali nego mi
malo bzvz da dobijes ameriku, a zavrsis ovako

Jeste bezveze da misliš da si nešto obavio, a nisi od juče...
Jel bi ti menjao pobedu protiv USA a izgubi ovo?

...shiit has hit the fan....