Jump to content
IGNORED

Srbija na SP 2023

Recommended Posts

2 minutes ago, mmajst0r said:

I sta sad kazete... Litvanija nije favorit? 

Kladionice daju nama malo veće šanse... Efbet 1.86/1.95 a Mozzart 1.71/2.14

26 minutes ago, renne said:

a biće i dodatno protiv države rusofila, agresora i tako to

mislim to oni kažu, ne ja

Pišeš ko da je to nešto loše,😜

Biće teško s Litvancima. Ide ih dobro šut (standardno). U odbrani konstantno vrše veliki pritisak, tako da kvare organizaciju napada protivnika. Pri tome skoro nikad ne izlaze rano iz bonusa. I na skoku su dosta agresivni. Fizički svakako dobro pripremljeni.

daleko je litvanija od nekog vrhunskog individualnog kvaliteta

u tom smislu mi smo i ispred njih

oni su imali bas lak raspored do ove utakmice sa usa

od bekova imaju jokubaitisa kome je ovaj turnir ocigledno stepenik ka najvisem nivou

ostali bekovi su evrokup nivo

od krila na gore je vec druga prica

em su visoki (6 igraca 205 i vise) em imaju individualni kvalitet

pre svega valaciunas, ali i brazdeikis koji je jedno od boljih evropskih krila, pa sedekerskis odlican timski igrac, koji im je vazan u skoku

kuzminkas i motijeunas su klasa, na zalasku karijere, ali donose onu nepohodnu mirnocu i kvalitet u svojim rolama

bogdanovic ce morati em kao nas najbolji igrac, em zbog ovakve kompozicije litvanaca biti na najvisem nivou u napadu

timski moramo fizicki isparirati i nedopustiti da nas prebiju kao crnogorce i u sto vecoj meri iskontrolisati skok

danas su odlicno koristili to sto su ameri tanki unutra, jos su jjj uveli rano u problem sa faulovima, pa dok on nije bio u igri imali bas ogromnu prednost u skoku

milutinov pre svega 1 na 1 sa valaciunasom, ali i ostali nasi visoki igraci

i uciniti sve i nadati se da nemaju sut za 3 kao u prvom poluvremenu protiv usa

slabo se pominjalo, ali mi smo svojim glupostima, strahom bukvalno uveli italiju u dobar suterski mec, kad se na to doda ono sto se desavalo u prethodne dve utakmice sa njima bilo je jasno da ce ih sluziti sut za 3

protiv litvanaca to nikako ne smeju dopustiti nasi, od prvog minuta mora jako, jer ako im pustimo da igraju svoju igru bice jebeno

sa druge strane litvanska ekipa tek treba pokazati kako reaguje na pritisak, na ovom turniru jos nisu bili u prilici da jure neki zaostatak

Edited by pbg12345
  • +1 3
  • Hvala 1

jel pišao u kiblu sa pjenušavcem

inače kari je car ako litvance uhvati na najjaču foru, da izađemo da teren sa transparentom SLAVA UKRAINI, bice zbunjeni naredna 2 sata

Edited by Eleniko
  • +1 1
  • -1 1
2 hours ago, garmonbozia said:

"Kokain se uzima posle utakmice, a ne pre"

Edit: a mislio sam da misliš na našeg predsednika saveza

Na Arvidasa sam mislio.

dosadno mi

trazim neki podcast nesto da cujem eventualno najavu cetvrtfinala sa litvancima

viidm milos i edin tek sutra

reko ajd da pustim kuzmu i luku

pricaju o nasoj utakmici sa dominikanom

kaze kuzmanovic davidovac je odradio dobar posao na taunsu

nije ga u potpunosti zaustavio, ali bio je blizu, nije nasedao na fintu, prinudio ga dodaje, sutina naterao ga da promeni svoju igru, a to je narocito bitno jer uostalom tauns u nba nema takvog cuvara :ph34r:

ugasio sam 

sacekacu ipak nekog drugog

• +1 2
  • Haha 6

Masvitis zna šta treba da radi. Prebiće nas u reketu. Igraće kao Italija poslednju četvrtinu, neće nam dati da se razletimo. Ozbiljan je trener i igrači ga slušaju. 

Nismo bez šansi, samo da izađemo s mudima. 

• +1 1