arheolog1981 Posted September 3 Share Posted September 3 2 minutes ago, mmajst0r said: I sta sad kazete... Litvanija nije favorit? Kladionice daju nama malo veće šanse... Efbet 1.86/1.95 a Mozzart 1.71/2.14 Quote Link to comment
MiddleClass Posted September 3 Share Posted September 3 16 minutes ago, mmajst0r said: I sta sad kazete... Litvanija nije favorit? Kladze vele da nije Quote Link to comment
Eleniko Posted September 3 Share Posted September 3 26 minutes ago, renne said: a biće i dodatno protiv države rusofila, agresora i tako to mislim to oni kažu, ne ja Pišeš ko da je to nešto loše,😜 Quote Link to comment
renne Posted September 3 Author Share Posted September 3 3 minutes ago, Eleniko said: Pišeš ko da je to nešto loše,😜 pa mislim napale se previše, ljetuvanci Quote Link to comment
Popular Post Jimmy Kowalski Posted September 3 Popular Post Share Posted September 3 1 hour ago, mlatko said: Ovi Špagetanci nisu bezazleni, biće interesantno kako će pristupiti utakmici... Naglo je splasnulo oduševljenje zbog plasmana u 1/8, ajd dobro nedelja popodne ali ipak... Poceko je doceko... nek se sad sabere pre nego sto se oduzme u utorak 1 12 Quote Link to comment
Bojan Posted September 3 Share Posted September 3 Biće teško s Litvancima. Ide ih dobro šut (standardno). U odbrani konstantno vrše veliki pritisak, tako da kvare organizaciju napada protivnika. Pri tome skoro nikad ne izlaze rano iz bonusa. I na skoku su dosta agresivni. Fizički svakako dobro pripremljeni. Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) daleko je litvanija od nekog vrhunskog individualnog kvaliteta u tom smislu mi smo i ispred njih oni su imali bas lak raspored do ove utakmice sa usa od bekova imaju jokubaitisa kome je ovaj turnir ocigledno stepenik ka najvisem nivou ostali bekovi su evrokup nivo od krila na gore je vec druga prica em su visoki (6 igraca 205 i vise) em imaju individualni kvalitet pre svega valaciunas, ali i brazdeikis koji je jedno od boljih evropskih krila, pa sedekerskis odlican timski igrac, koji im je vazan u skoku kuzminkas i motijeunas su klasa, na zalasku karijere, ali donose onu nepohodnu mirnocu i kvalitet u svojim rolama bogdanovic ce morati em kao nas najbolji igrac, em zbog ovakve kompozicije litvanaca biti na najvisem nivou u napadu timski moramo fizicki isparirati i nedopustiti da nas prebiju kao crnogorce i u sto vecoj meri iskontrolisati skok danas su odlicno koristili to sto su ameri tanki unutra, jos su jjj uveli rano u problem sa faulovima, pa dok on nije bio u igri imali bas ogromnu prednost u skoku milutinov pre svega 1 na 1 sa valaciunasom, ali i ostali nasi visoki igraci i uciniti sve i nadati se da nemaju sut za 3 kao u prvom poluvremenu protiv usa slabo se pominjalo, ali mi smo svojim glupostima, strahom bukvalno uveli italiju u dobar suterski mec, kad se na to doda ono sto se desavalo u prethodne dve utakmice sa njima bilo je jasno da ce ih sluziti sut za 3 protiv litvanaca to nikako ne smeju dopustiti nasi, od prvog minuta mora jako, jer ako im pustimo da igraju svoju igru bice jebeno sa druge strane litvanska ekipa tek treba pokazati kako reaguje na pritisak, na ovom turniru jos nisu bili u prilici da jure neki zaostatak Edited September 3 by pbg12345 3 1 Quote Link to comment
renne Posted September 3 Author Share Posted September 3 sve kontra nas, znači dobijamo 3 Quote Link to comment
Popular Post arheolog1981 Posted September 3 Popular Post Share Posted September 3 33 minutes ago, Jimmy Kowalski said: 1 17 Quote Link to comment
hefaca Posted September 3 Share Posted September 3 Poceka iskljucili iz hotela poslednjeg minuta utakmice USA LTU 6 Quote Link to comment
Eleniko Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) jel pišao u kiblu sa pjenušavcem inače kari je car ako litvance uhvati na najjaču foru, da izađemo da teren sa transparentom SLAVA UKRAINI, bice zbunjeni naredna 2 sata Edited September 3 by Eleniko 1 1 Quote Link to comment
Borca Posted September 3 Share Posted September 3 2 hours ago, garmonbozia said: "Kokain se uzima posle utakmice, a ne pre" Edit: a mislio sam da misliš na našeg predsednika saveza Na Arvidasa sam mislio. Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 3 Share Posted September 3 dosadno mi trazim neki podcast nesto da cujem eventualno najavu cetvrtfinala sa litvancima viidm milos i edin tek sutra reko ajd da pustim kuzmu i luku pricaju o nasoj utakmici sa dominikanom kaze kuzmanovic davidovac je odradio dobar posao na taunsu nije ga u potpunosti zaustavio, ali bio je blizu, nije nasedao na fintu, prinudio ga dodaje, sutina naterao ga da promeni svoju igru, a to je narocito bitno jer uostalom tauns u nba nema takvog cuvara ugasio sam sacekacu ipak nekog drugog 2 6 Quote Link to comment
smooth.Op Posted September 3 Share Posted September 3 Masvitis zna šta treba da radi. Prebiće nas u reketu. Igraće kao Italija poslednju četvrtinu, neće nam dati da se razletimo. Ozbiljan je trener i igrači ga slušaju. Nismo bez šansi, samo da izađemo s mudima. 1 Quote Link to comment
pantelia Posted September 3 Share Posted September 3 Simanic ostao bez bubrega. Kakvo sranje. 16 Quote Link to comment
Recommended Posts