Lancia Posted September 3 Share Posted September 3 2 minutes ago, J.R. Cash said: Kari razvlaci zvaku iz usta, prica nebuloze i igra 4d sah. citira Jokica. Quote Link to comment
Ratamahatta Posted September 3 Share Posted September 3 Vec zamisljam duel postojanih Petruseva i Ristica protiv ova 2 bizona 3 Quote Link to comment
radisa Posted September 3 Share Posted September 3 Just now, Plajvi said: Vec zamisljam duel postojanih Petruseva i Ristica protiv ova 2 bizona Igraćemo small ball, neće ni skontati šta im se desilo... Quote Link to comment
bags Posted September 3 Share Posted September 3 Dobicemo ih na neki hrkljus nacin... Vreme je... 3 Quote Link to comment
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted September 3 Popular Post Share Posted September 3 Mene tek sad puklo da cemo mi osvojiti SP i uopste mo nije dobro 1 18 Quote Link to comment
MiddleClass Posted September 3 Share Posted September 3 Just now, Кристофер Лумумбо said: Mene tek sad puklo da cemo mi osvojiti SP i uopste mo nije dobro Nisam znao da si sa Baltika 5 Quote Link to comment
JohnnyD Posted September 3 Share Posted September 3 Mi pobedili Dominikanu sa 33 razlike, i izgubili od Italije koju je Dominikana pobedila. Kanada dobije Letoniju 30 razlike, Letonija dobije Brazila 20 razlike, Brazil pobedi Kanadu. Onaj ko pokusa da pronadje imalo logike u rezultatima na ovom svetskom prvenstvu ce zavrsiti u mentalnoj ustanovi. 2 Quote Link to comment
garmonbozia Posted September 3 Share Posted September 3 još da ikakve logike ima da će jedan tim da nabije drugi samo zato što je ovaj drugi tim pobedio taj tim bilo bi super. Quote Link to comment
Hele Posted September 3 Share Posted September 3 Kari iskusno izbegao i Nemce, radio je tamo, zna da su zajebani. Quote Link to comment
harper Posted September 3 Share Posted September 3 Dakle, ako dobijemo Litvance a Ameri i Kanadjani ne zaseru u cetvrtfinalu odosmo mi direktno na OI. 4 Quote Link to comment
MangupIzCivilstva Posted September 3 Share Posted September 3 Upravo to, potpuno se otvorio put do finala ali dobiti Litvance je bio challenge i za najbolje timove koje smo imali u zadnjih 30ak godina. Recept mora biti da Bogdan dodje sebi. Milutinov da prezivi pod kosem, i da sa napokon Gudura povampiri za samo jednu utakmicu u njegovoj reprezentativnoj karijeri. 2 Quote Link to comment
Micko8 Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Ako centarska linija izdrzi, imamo sansu. Znaci Milutinov mora da bude koristan i da ne bude napunjen faulovima. Koliko bi nam konjusar znacio u ovom duelu. Edited September 3 by Micko8 Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 3 Share Posted September 3 prilicno izvesno da pobeda protiv litvanije osim u polufinale vodi i na OI italija nema sansi protiv USA a kanda je bas velik favorit protiv slovenije Quote Link to comment
mackenzie Posted September 3 Share Posted September 3 Ako im ubacimo 60, možemo ubaciti i 100. Na toj granici pucaju Litvanci Quote Link to comment
б1lme3 Posted September 3 Share Posted September 3 12 minutes ago, JohnnyD said: Mi pobedili Dominikanu sa 33 razlike, i izgubili od Italije koju je Dominikana pobedila. Kanada dobije Letoniju 30 razlike, Letonija dobije Brazila 20 razlike, Brazil pobedi Kanadu. Onaj ko pokusa da pronadje imalo logike u rezultatima na ovom svetskom prvenstvu ce zavrsiti u mentalnoj ustanovi. logika je u tome da je u pitanju sport pa jos narocito kosarka ubija taj "fudbal menadzer" pogled na kosarkaska takmicenja 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts