Jump to content
IGNORED

Klimatski aktivisti


Venom

Recommended Posts

U nemačkom pokrajinskom parlamentu bačen krompir pire na izložbu fotografija godine. Ciljano bačeno na sliku na kojoj čovek kleči ispred bagera tokom protesta zbog proširenja površinskog kopa.

 

klimaaktivist-landtag-100~_v-gseapremium

 

Čovek na polivenoj fotografiji je inače isti čovek koji je polio fotografiju.

 

Mislim da je to dosta interesantno. Rekao bih da će mnogo veći broj ljudi da ga podrži u protestu ispred bagera nego u ovome što je uradio danas. Iako je isti čovek koji protestuje iz istog razloga. Odsustvo (re)akcije iako se svi načelno slažu da nešto mora da se uradi.

 

 

Link to comment

Mene više interesuje hoće li opet biti Golfa za ispod 20k evra? I ako neće, hoće li kineski MG biti bogougodan za kupovinu u Evropi, gospodo što se lepite za random površine pitam ja vas?

Link to comment

Biće dve kile vina za kilu meda kao i do sad, puntov 1.2 motor će da me nadživi(da ga ne ureknem) tako da ne pitam za sebe.

 

Pitam tebe druže, samozakopanog u rupi random nemačke selendre,  šta ćemo kad milijardu Nigerijaca, Pakistanaca, Indonežana i Bangladešana poželi 1.2 FIRE motor u autu, žaomi redmi note 8, dva litra vode i dva obroka dnevno, amoksicilin upakovan u onu lepu foliju na koju se ne posečeš kad otvaraš, a usput je čuo na vestima da je istočna obala prelepa u ovo doba godine, i vrlo jeftina za posetiti?

Link to comment

Pravda za drugarice što prosipaju tomat potaž na neke slike, nemojte se osećati zapostavljene:

 

Šta ćemo sa drugaricama gorenabrojanih zemalja kad požele ajlajnere, kondicionere, omekšivače i otvrđivače za kosu, al da se ne testiraju, bar na sisarima?

 

 

Link to comment

Da me izvine Venom na izlivu retkih i čestih stolica koje dobijam ovih dana od aktivista i aktivistkinja raznih fela i usput mu kandidujem temu na preseljenje tik to transakcione analize, ali bilo je jače od mene. Neka moderacija briše.

 

A vino i med, bivši komšija mi valja za 400 za litar, isto to kad zalepi deklaraciju proda za bar 800.

Link to comment

imam druga u Sodros kampu koji  svojim aktivizmom toliko ide na zivce da to nije normalno..bukvalno nam svima govori kako mi ne volimo prirodu i da je to sto neaktivisti radimo u prirodi ,,konzumerizam prirode,, i da je samo njegov aktivizam znak ljubavi prema prirodi...govno malo gradsko pretenciozno..

 

  • +1 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...