Jump to content

AO23 aka Grof Monte Kljako is back, bitches!!!

Featured Replies

SmartSelect_20230114_072625_Instagram.thumb.jpg.325fc1a07f9ba88459dec3e6ff45efee.jpgk

Nova Novakova oprema za AO. Meni lici na argentinski dres, ali ko sam ja.

SmartSelect_20230114_072528_Instagram.thumb.jpg.5b0212937424ee10b5095fb60891983f.jpg

Edited by Arkadija

• Replies 1.6k
  • Views 94.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Istina, svi su ga pljuvali i nazivali najpogrdnijim imenima, mali milion forumasa doslo da se ispisa po njemu a ove suze su zbog mene i jos mozda nekolicine koji smo ga posteno branili i rizikovali da

• MiddleClass
    MiddleClass

Jesu    

• Srki sada seče devetu lajnu sa neke guzice uz Mitra Mirića i viče: Mojih muda delooo!    

Posted Images

Prva Argentina, druga Urugvaj

On 14. 1. 2023. at 14:31, Midgeta said:

Pa lepe su ove majce, Djovak gaučos 

Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve.

On 14. 1. 2023. at 16:45, Arkadija said:

Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve.

Mislim da uvek ima kao dnevna i vecernja varijanta, a i meni je bolji Urugvaj, mada i Arg. je ok iako mrzim svetlo plavu

image.thumb.png.075a8c36f2906a6f83b06d40cb9530e7.png

Rafici se ne dopadaju loptice, izgleda ne primaju dobro spin. 

Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. 

On 15. 1. 2023. at 14:42, Serena said:

Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. 

i mene

upravo se cuo sa kevom. ona za par dana ima operaciju, ali briga dana je zasto je novak propustio trening :hihi:

On 15. 1. 2023. at 14:42, Serena said:

Isto tako ce i njegove protivnike :fantom:

Cicipas se brine za Runea 

"He's obsessed with tennis. He lives, breathes and thinks tennis all the time. I'm just worried about him burning out."

Znaci ulaskom u finale obara rekord

I Monika i on postaju kralj i kraljica RL arene :kralj::kralj:

• Author

kirjos se povukao zbog povrede kolena

rafa muku muci sa drejperom. uzeo prvi set, ali u drugom mali već napravio dve brejka

Nadal imao 4:2 u trećem al više nema tu prednost brejka.

Baš mi ga je dosta više, volela bih da dobije mladac. A to je pitanje, tj kakva mu je glava.

Kljako opet otkazao trening