Budja Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 On 15.12.2022. at 14:07, Hele said: Tek otvorena tema, a vec se doslo do gej veza i smrkanje koke sa sisa. Obecava ova tema 🤗 Kao Cetnik sa reketom, ali medjunarodni pregled. 1 Quote Link to comment
Serena Posted December 23, 2022 Author Share Posted December 23, 2022 Karlitosu je deda rekao nesto u fazonu da je za uspeh potrebna glava (cabeza), srce (corazón) i ovo zadnje ne znam kako se kaze na spanskom (trece slovo c). Quote Link to comment
jms_uk Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 1 hour ago, Serena said: Karlitosu je deda rekao nesto u fazonu da je za uspeh potrebna glava (cabeza), srce (corazón) i ovo zadnje (cojones). FTFY 1 1 Quote Link to comment
Serena Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 Ja sam pokusavala preko googleta da prevedem i ubacivala sve poznate mi izraze za taj deo tela ali nisam dobila nista na slovo c 🤷♀️ Quote Link to comment
Hele Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 57 minutes ago, Serena said: Ja sam pokusavala preko googleta da prevedem i ubacivala sve poznate mi izraze za taj deo tela ali nisam dobila nista na slovo c 🤷♀️ 🤣 Quote Link to comment
Ros Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 hoce li vec jednom otvoriti tu pandorinu kutiju? Quote Link to comment
Serena Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 3 hours ago, Ros said: hoce li vec jednom otvoriti tu pandorinu kutiju? Nema sanse da je otvore. To je nedokazivo. Quote Link to comment
Serena Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 Uhapsena su dva lekara opste prakse u Vicenci kod kojih su dolazili ljudi na "vakcinaciju" iz raznih krajeva Italije. Zakazivali su ko fol ozonoterapiju, a kuci se vracali sa green passom Doktorica se bavila estetskom hirurgijom a dr je nefrolog. Ordinacije su im zatvorene, a oni su bili u pritvoru do ukidanja obaveze posedovanja kovid propusnica jer je time nestala opasnost od ponavljanja krivicnog dela. Cirkus na italijanski nacin Quote Link to comment
Zli Gli Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 On 24.12.2022. at 15:49, Serena said: Nema sanse da je otvore. To je nedokazivo. Mogao je i Novak tako ali je ljudina i postenjacina, rekao lepo da smatra da nije provereno i izgurao svoju pricu do kraja. Razlog vise da ga gotivimo, nema lazi nema prevare 1 Quote Link to comment
Frile Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 na žalost i on je varao sa potvrdama, ali i to će biti zaboravljeno 3 Quote Link to comment
Zli Gli Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Oprostice vam Novak sto vas je varao laznim potvrdama 2 Quote Link to comment
Fakundo Sava Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Javljam se da Kamili potražim beleg i otklonim svake sumnje 1 Quote Link to comment
Ras Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Nevina je sve dok se ne otklone sumnje! Quote Link to comment
Serena Posted January 10 Author Share Posted January 10 Cudi me da nema sipke 3 Quote Link to comment
Serena Posted January 17 Author Share Posted January 17 Novinari hoce beleg da vide, a Camila se brani mucanjem 2 Quote Link to comment
Recommended Posts