Jump to content
IGNORED

Streaming servisi


Grunf

Recommended Posts

Sad imamo HBO, Netflix, Dizni+ i uskoro SkyShowtime. Dizni+ je povukao sve dizni i pixar crtace eksluzivno na svoju platformu, ali su u procesu nestlale sjajne sinhronizacije crtanih filmova, radjene u poslednjih par godina. Verujem da ce isto desiti i sa SkyShowtime. Zna li neko u cemu je fora, i hoce li ikad biti vracene, ili uradjene nove?

Link to comment
Quote

USKORO DOSTUPNA JOŠ JEDNA STRIMING PLATFORMA

SkyShowtime u Srbiji i regionu od 14. decembra
 
Nova striming platforma SkyShowtime biće pokrenuta 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, a na tržišta našeg regiona ulazi pošto je pokrenuta u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj u septembru, a zatim u oktobru u Holandiji i Portugalu.
 
U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, SkyShowtime platforma će biti dostupna po ceni od 5,99 evra mesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna po ceni od 3,99 evra mesečno, saopštili su iz SkyShowtime.
 
Gledaoci u šest zemalja centralne i istočne Evrope imaće pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama, prvim prikazivanjima filmova iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, serijama, programu za decu i porodicu i sadržaju kompanija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, i to sve na jednom mestu, saopštili su iz SkyShowtime.
 
SkyShowtime će takođe imati lokalne originalne programe, dokumentarce i specijale sa tržišta.
 
Na toj platformi biće dostupne serije poput Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice, zatim filmovi Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Tu su i Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.
 
Generalni direktor SkyShowtime Monti Sarhan (Monty Sarhan) izjavio je da je celom timu izuzetno drago što ta platforma dolazi u centralnu i istočnu Evropu, dok je Gabor Harsani (Gabor Harsanyi), generalni regionalni menadžer za centralnu i istočnu Evropu naglasio je da su u SkyShowtime ponosni zbog toga što će publici u centralnoj i istočnoj Evrope omogućiti ekskluzivni pristup novim serijama i filmovima iz svetski renomiranih studija.
 
SkyShowtime će biti dostupan direktno korisnicima preko www.skyshowtime.com ili SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV. Najavili su i da će se u februaru 2023. proširiti na tržišta Albanije, Češke, Mađarske, Kosova, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije i Slovačke.

 

 
https://biznis.rs/vesti/srbija/skyshowtime-u-srbiji-i-regionu-od-14-decembra/
Edited by vememah
Link to comment

6.12.2022.

Quote

Ono što je nama najvažnije prilikom pokretanja novih streaming servisa, a što SkyShowtime donosi, jeste srpski prevod i sinhronizacija. "Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, ceo katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima", kažu iz kompanije.

 

Spisak za Srbiju iz iste vesti:

Quote

Pri lansiranju, srpska publika će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova u koje spadaju: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.
Pored toga, na SkyShowtime platformi će biti dostupni novi blokbaster filmovi iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu. Novi filmovi koji dolaze na SkyShowtime uključuju: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Dodatni blokbasteri koji će biti dostupni na ovoj platformi su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

https://smartlife.mondo.rs/tech/platforme/a52009/SkyShowtime-objavljen-repertoar-serija-i-filmova-za-Srbiju.html

Edited by vememah
  • Hvala 1
Link to comment
Evo i ovde stoji da će sve biti lokalizovano:
 
Quote

SkyShowtime stiže u Hrvatsku, a njihov direktor otkrio nam je detalje: 'Sve je lokalizirano, sadržaj je vrhunski'
(...)
Želimo odmah pružiti najbolju uslugu za naše korisnike, pa zato od početka imamo cijeli sadržaj na hrvatskom jeziku

https://www.vecernji.hr/showbiz/skyshowtime-stize-u-hrvatsku-a-njihov-direktor-otkrio-nam-je-detalje-sve-je-lokalizirano-sadzaj-je-vrhunski-1639305

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...