Leia Posted February 23 Share Posted February 23 Just now, Tsai said: Zaista iskreno zelis bilo kome nekoliko nuklearki? Meni je to neshvatljivo jbg Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto. 1 Link to comment
Time Crisis Posted February 23 Share Posted February 23 21 minutes ago, Weenie Pooh said: Kontraprimer ti je isto fenomenalan, Amerikanci dvadeset godina u Avganistanu, to je po tebi ilustracija brižljivog planiranja i efikasne akcije, bez zajeba Ne uznemiravaju ostatak planete, what happens in Afghanistan stays in Afghanistan, malo li je Link to comment
Tsai Posted February 23 Share Posted February 23 2 minutes ago, Leia said: Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto. Bizarno.. Link to comment
Popular Post Lancia Posted February 23 Popular Post Share Posted February 23 Primecujem da je topik sve ludji. 9 5 Link to comment
Tsai Posted February 23 Share Posted February 23 Znaci nije problem nuklearni rat ako se izroka na pentagon A civili, radijacija i sitnice zbog kojih smo svi tako neutralni i zabrinuti od samog pocetka? 2 Link to comment
Meazza Posted February 23 Share Posted February 23 6 minutes ago, Leia said: Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto. Mislis da je svet lepse mesto bez ljudi? Jer nemoguce da bi se zaustavilo na Pentagonu. 2 Link to comment
Caligula Posted February 23 Share Posted February 23 7 minutes ago, Lancia said: Primecujem da je topik sve ludji. Link to comment
Leia Posted February 23 Share Posted February 23 Mislila sam da je ocigledno da se zajebavam, ali slobodno nastavite da mi objasnjavate™ 6 Link to comment
fikret selimbašić Posted February 23 Share Posted February 23 54 minutes ago, Leia said: Naravno da ce svaka racionalna osoba (a pogotovo jos Devica u horoskopu ) biti za tu saradnju ako razmotri posledice nesaradnje. Sto me svakako ne sprecava da im intimno zelim ISIS zurku usred Pentagona a nakon toga nekoliko nuklearki i preko svega zivu sodu 9 minutes ago, Leia said: Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto. Eh. 2 1 Link to comment
Roger Sanchez Posted February 23 Share Posted February 23 15 minutes ago, Time Crisis said: Ne uznemiravaju ostatak planete, what happens in Afghanistan stays in Afghanistan, malo li je I nije im bilo faktor u urušavanju veledržave, kao onima za koje se uvijek nekako prenebregne da su nakupili gotovo 10 godina afganistanskog staža Link to comment
Leia Posted February 23 Share Posted February 23 7 minutes ago, fikret selimbašić said: Eh. Da da, dok neki mrtvi ozbiljni pisu o bombardovanju Srbije kao preciznom gadjanju insekata bez gubitaka, treba mene banovati jer mi je puko film pa se zajebavam. Pa i nek banuju ako misle da treba, sigurno im ne trebas bas ti da ih prosvetlis i uputis. 2 Link to comment
Lancia Posted February 23 Share Posted February 23 Malo joj puko film, sta sad, nije stisla dugme 1 Link to comment
Leia Posted February 23 Share Posted February 23 1 minute ago, Lancia said: Malo joj puko film, sta sad, nije stisla dugme Ko je to nama pustio jezicinu nicim izazvan Link to comment
Lancia Posted February 23 Share Posted February 23 2 minutes ago, Leia said: Ko je to nama pustio jezicinu nicim izazvan Pa ti duso, zna se ko ovde ima jezicinu 3 Link to comment
Recommended Posts