Jump to content
IGNORED

Rat i Mi 2

Krošek
Message added by Krošek,

Ova tema je nastala splitom. Prethodna tema: 1

Recommended Posts

Just now, Tsai said:

Zaista iskreno zelis bilo kome nekoliko nuklearki? Meni je to neshvatljivo jbg

Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto.

• -1 1
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kontraprimer ti je isto fenomenalan, Amerikanci dvadeset godina u Avganistanu, to je po tebi ilustracija brižljivog planiranja i efikasne akcije, bez zajeba :isuse:

Ne uznemiravaju ostatak planete, what happens in Afghanistan stays in Afghanistan, malo li je :fantom:

2 minutes ago, Leia said:

Da, bez i malo premisljanja. One fine male takticke da bocnu precizno u Pentagon mislim da bi sutradan svet bio bolje i lepse mesto.

Bizarno.. :mellow:

Znaci nije problem nuklearni rat ako se izroka na pentagon :fantom:

A civili, radijacija i sitnice zbog kojih smo svi tako neutralni i zabrinuti od samog pocetka? :cry:

• +1 2
6 minutes ago, Leia said:

Mislis da je svet lepse mesto bez ljudi? Jer nemoguce da bi se zaustavilo na Pentagonu.

• +1 2
54 minutes ago, Leia said:

Naravno da ce svaka racionalna osoba (a pogotovo jos Devica u horoskopu :rolleyes:) biti za tu saradnju ako razmotri posledice nesaradnje. Sto me svakako ne sprecava da im intimno zelim ISIS zurku usred Pentagona a nakon toga nekoliko nuklearki i preko svega zivu sodu :fantom:

9 minutes ago, Leia said:

Eh. :fantom:

• +1 2
  • Haha 1
15 minutes ago, Time Crisis said:

Ne uznemiravaju ostatak planete, what happens in Afghanistan stays in Afghanistan, malo li je

I nije im bilo faktor u urušavanju veledržave, kao onima za koje se uvijek nekako prenebregne da su nakupili gotovo 10 godina afganistanskog staža

7 minutes ago, fikret selimbašić said:

Eh. :fantom:

Da da, dok neki mrtvi ozbiljni pisu o bombardovanju Srbije kao preciznom gadjanju insekata bez gubitaka, treba mene banovati jer mi je puko film pa se zajebavam. Pa i nek banuju ako misle da treba, sigurno im ne trebas bas ti da ih prosvetlis i uputis.

• +1 2
  • Create New...