MiddleClass Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta je jebeno "filigrandski"? Stil igre raznih repki. Srbija recimo igra filigrandovsku kosarku... Link to comment
James Marshall Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ja samo ne kapiram što samo jedan stranac po reprezentaciji, što se ne dozvoli po 12, pa onda da nam Ostoja, Miško i Čovara sklope tim da jebemo sve po redu, a ne da se patimo sa ovim nesretnicima što su nam zapali po rođenju. 3 1 Link to comment
Filozof manijak Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ko god da osvoji, biće to praznik i fešta sporta. Intinmo navijam za Poljake 1 Link to comment
Azdaja Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ja sam svoj projection izneo, a što se tiče stranaca u našem dresu, neka hvala. Link to comment
Milošica Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) 1 hour ago, spaceploitator said: bogami biće "poraz sporta" i ako španci osvoje. baš bi se naigrali kosarke bez crnčeta, ne znam da l bi iz grupe izašli Mozda poraz koncepta reprezentacije, ali pre bih rekao pobeda sporta. Cak nisu ni "prljavi" na ovom prvenstvu. Edited September 15, 2022 by Milošica 1 Link to comment
Otto Katz Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 13 hours ago, stejsi said: Srba, Hrvata ili muslimana Bošnjaka, praoslavaca ili katolika? Link to comment
April Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 1 hour ago, spaceploitator said: bogami biće "poraz sporta" i ako španci osvoje. baš bi se naigrali kosarke bez crnčeta, ne znam da l bi iz grupe izašli Crnče je najbolji stranac u istoriji Zvezde, da izvine Đenka i slične legende I da udaramo nogama u dupe što nisu uzeli Dončića, jer je on ništa manje Španac od Mirotića. Link to comment
hefaca Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Znaci, Francuzi nista nisu uradili, sve im dali masenjem po 2 slobodna bacanja. Dok je Gober ubacio ona 2 kljucna iako je na 61%... Nece uzeti zlato, dace im... 2 Link to comment
Heaviside Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Mozda poraz koncepta reprezentacije, ali pre bih rekao pobeda sporta. Cak nisu ni "prljavi" na ovom prvenstvu. nece znaciti ni poraz koncepta reprezentacije kada su 5 od poslednjih 6 osvajaca imali stranca. ili je mrtav ili nije, titula spanije ne bi nista promenila. Spanci i francuzi dokazali da su jedine istinske sile u Evropi trenutno, Spanci velesila. Sa totalnom smenom generacija u polufinalu, a Francuzi takodje bez bekova koji su im drzali igru do sada. I to na prvenstvu punom iznenadjenja. Edited September 15, 2022 by Heaviside 1 Link to comment
Milošica Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 6 minutes ago, Heaviside said: nece znaciti ni poraz koncepta reprezentacije kada su 5 od poslednjih 6 osvajaca imali stranca. ili je mrtav ili nije, titula spanije ne bi nista promenila. I to sto kazes, druze Hevisajde Link to comment
goofs Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ovo kako Spanci sad uzimaju zlato je ono kako smo mi '97 i '98 izdominirali, sa polukrpljenim ekipama i na stav i pojavu. Link to comment
Joe D Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 ne uzimaju spanci zlato Link to comment
Heaviside Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 jos su slabiji spanci sada, mi smo 98 imali najboljeg igraca evrope plus rebracu koji je bio mozda najbolji centar, a nije bilo NBA igraca. al i ja mislim da ce jako tesko do zlata. mada ko zna, moguce da su se nemci ispraznili protiv grka. 1 Link to comment
Milošica Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) 7 minutes ago, Joe D said: ne uzimaju spanci zlato Na koga tipujes, pomoravska zverko? Edited September 15, 2022 by Milošica Link to comment
Recommended Posts