Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

12 hours ago, Weenie Pooh said:

Perfect striker :lol:

Ne znam šta je to sa bivšim napadačima Arsenala da se seljakaju svakih godinu dana, te hoću u Englesku te neću u Englesku, te ipak hoću...

Adebayor nekada, Aubameyang danas.

Adebayor i Aubameyang dolaze iz država u kojima su daleko najpoznatiji i najbolji fudbaleri. Kod Adebayora ima nešto što je kod nas poznato kao sindrom "kad se sirotinja najede kruha", slično kao i Rivaldo koji je bio toliko opterećen siromaštvom i glađu u kojima je odrastao da je bio alav na pare kroz čitavu karijeru kako mu se više nikad ne bi desilo da gladuje. Aubameyang je možda odrastao u nešto boljem ambijentu, ali je problematične naravi. I u Borussiji se pičkarao sa Wazkeom nakon što su prodali Dembelea.

Navodno je Arteta pravio spis o Aubinim nepodopštinama punih 6 mjeseci prije nego što ga je liferovao iz tima. Meni su fascinantni ti kreteni koji kupe budalu takvog tipa i šokiraju se kad i kod njih bude ista takva budala.

• +1 2
15 minutes ago, borris_ said:

Valja li ista taj Rashford? 

U ozbiljnom je padu forme već duže od godinu dana plus prošlo leto je imao operaciju, u nekoj izjavi je rekao da mu je ovogodišnja pre season tour bila prva posle 100 godina i da se oseća dobro, zbog toga. Deluje kao da je i nabacio koji kg mišića. Jedino nam ostaje da se nadamo da će ga ETH istrpeti i dati mu pravu šansu da se vrati u

život.

Lekip pominje istek ugovora sledećeg leta, ali Raša ima +1 godinu opciju.

Mislim nije da je nemoguće da ode za dž u Pariz, ništa me ne bi začudilo.