BWA Posted March 16 Share Posted March 16 Inače, ja sam prognozirao da imamo max 5% šanse da dobijemo. Stvarno sam diletant. Bolje mi je da se držim marketinga. 2 Quote Link to comment
Lezilebovich Posted March 16 Share Posted March 16 6 minutes ago, BWA said: Inače, ja sam prognozirao da imamo max 5% šanse da dobijemo. Stvarno sam diletant. Bolje mi je da se držim marketinga. +1, tu realno kidas !!! 1 Quote Link to comment
Jimmy Kowalski Posted March 16 Share Posted March 16 4 minutes ago, BWA said: Hoćemo licencu! 1 2 Quote Link to comment
ZokiAsov Posted March 16 Share Posted March 16 Brine sad ovih osam dana bez utakmice da se ne oladimo 4 Quote Link to comment
BWA Posted March 16 Share Posted March 16 3 minutes ago, ZokiAsov said: Brine sad ovih osam dana bez utakmice da se ne oladimo A da pitamo Čovića da raspalimo jos jedan derbi za 3 dana? 3 Quote Link to comment
Lord Stef Posted March 16 Share Posted March 16 17 minutes ago, lord_s said: Jos necu poceti da se lozim, jos necu poceti da se lozim, jos necu poceti da se lozim Kasno Marko na Kosovo, ja sam poceo jos oko nove godine jbg Quote Link to comment
SNARC Posted March 16 Share Posted March 16 Just now, BWA said: A da pitamo Čovića da raspalimo jos jedan derbi za 3 dana? Ali bez pederskih fora..ako moze 1 1 Quote Link to comment
Jimmy Kowalski Posted March 16 Share Posted March 16 Aj sto nismo promasili nijedno bacanje, ali 28/28 je bas respektabilno. Ne znam da li je to neki rekord Evrolige, ne bih se zacudio da jeste.. 1 Quote Link to comment
Popular Post Ted Posted March 16 Popular Post Share Posted March 16 14 minutes ago, BWA said: Nego, stekao sam utisak da su nas sudije pogurale u nekim ključnim momentima. pismo piše Ergin Atamane, pismo piše a suze mu teku, mili brate Glikman aga, otišlo je sve do vraga. tužne vesti gospodaru, metnuli nam opet karu, od toga pašaluka, pripada mi jaka muka. vojsku skupljaj, suči jatagane, valja seći mlade partizane, pomoć nudi Ciganlija aga, i njemu je sve do vraga. 1 14 1 Quote Link to comment
johan nagel Posted March 16 Share Posted March 16 7 minutes ago, ZokiAsov said: Za koga navijamo pao-asvel? Плус поени 3 Quote Link to comment
J-♣ Posted March 16 Share Posted March 16 Trenutno Mac-Bas 54-60, 25 minut Pobeda Makabija bi nam bio "vrabac u ruci", a pobeda Baskonje "golub na grani" u zadnjih 5 kola. Quote Link to comment
garmonbozia Posted March 16 Share Posted March 16 13 minutes ago, ZokiAsov said: Za koga navijamo pao-asvel? Za kozlić Quote Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted March 16 Popular Post Share Posted March 16 sve ste rekli, meni ostaje zaključak 2 12 2 Quote Link to comment
Recommended Posts