duma Posted June 5 Share Posted June 5 2 hours ago, morgana said: Ministarstvo za N1 potvrdilo: NIS ostaje bez ruske nafte koja stiže preko JANAF Koliko mi je poznato iz Rusije nafta ide preko Dunava. Možda i grešim. Sankcije koje zabranjuju samo uvoz nafte brodovima su očigledan primer zašto su ove sankcije sramne i zašto ne treba da se pridružimo. Nemci i istočnoevropska bratija će da uvozi naftovodom, a ostali nek se jebu. Link to comment
harper Posted June 5 Share Posted June 5 7 minutes ago, duma said: Koliko mi je poznato iz Rusije nafta ide preko Dunava. Možda i grešim. Sankcije koje zabranjuju samo uvoz nafte brodovima su očigledan primer zašto su ove sankcije sramne i zašto ne treba da se pridružimo. Nemci i istočnoevropska bratija će da uvozi naftovodom, a ostali nek se jebu. NATO u akciji s radnim nazivom - Kako da uvedemo sankcije Rusiji da zajebemo njih i sve sve druge a mi da nemamo nikakvu stetu i da eventualno zaradimo. Ljukave ljisice briseljske. Link to comment
SNARC Posted June 5 Share Posted June 5 Da priupitamo brata Orbana kako njemu stize nafta..pre nego sto kod nas dizel ode na 300. Link to comment
Barti66 Posted June 5 Share Posted June 5 Nego, jel stiže onaj sutra? Kažu, šaljemo prevoz... Da spremamo polako šlemove? Link to comment
April Posted June 5 Share Posted June 5 Koliko mi je poznato iz Rusije nafta ide preko Dunava. Možda i grešim. Sankcije koje zabranjuju samo uvoz nafte brodovima su očigledan primer zašto su ove sankcije sramne i zašto ne treba da se pridružimo. Nemci i istočnoevropska bratija će da uvozi naftovodom, a ostali nek se jebu. Jel ti stvarno miališ da će Srbiju neko da pita da li hoće da uvede sankcijeRat je momče Link to comment
3opge Posted June 5 Share Posted June 5 sankcije jedino nisu sramne kada ih Rusija uvede Srbiji jer Rusija je majka i zna kako da vaspita decu 4 Link to comment
mamula1 Posted June 5 Share Posted June 5 Garantujem da ga niko nije ni zvao. Od pocetka pokusavaju da nas uvuku u rat kao kada su predlagali pregovore u Beogradu 4 Link to comment
James Marshall Posted June 5 Share Posted June 5 On ko Vučić na RTS, samopozove se preko Instaća 2 1 Link to comment
Popular Post djordje geprat Posted June 5 Popular Post Share Posted June 5 20 minutes ago, mamula1 said: Otkazana ova poseta Hvala bogu mogao je da dođe redovnom linijom er srbije. tupson 3 1 7 Link to comment
Popular Post nautilus Posted June 5 Popular Post Share Posted June 5 nije lavrov ministar spoljnih poslova neke selendre pa da se švercuje. nemojte se zajebavati. tek bi bio skandal i poniženje ako bi morao doći er srbijom. za onoga ko ume da čita ovde postoji i vrlo jasna poruka srbiji; sirotinjo, ne možete mimo svijeta. sa nama ste hteli to ili ne. svaki pokušaj da budete bilo kakav spoljnopolitički faktor u modernom svetu je smehotres i zgnječićemo ga sa nekoliko telefonskih potpisa. odjebite. 24 1 Link to comment
djordje geprat Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) naravno da sam se sprdao. što se ovog nedolaska tiče, svi su na dobitku. "zapad"zato što je je preko najmanje bitnih NATO članica rekao da "nemože" putin da ima saveznika u evropi/na balkanu On je dobio podršku rusofilne većie a posle sastanka sa ambasadorom skočiće mu i rejting. mismo poili ono što nautilus kaže Quote vrlo jasna poruka srbiji; sirotinjo, ne možete mimo svijeta. sa nama ste hteli to ili ne. svaki pokušaj da budete bilo kakav spoljnopolitički faktor u modernom svetu je smehotres i zgnječićemo ga sa nekoliko telefonskih potpisa. odjebite. potvrda da smo pičkin dim. Edited June 6 by djordje geprat Link to comment
Popular Post nautilus Posted June 6 Popular Post Share Posted June 6 upravo ta potvrda da smo pičkin dim čini nedolazak lavrova na ovakav način strašnim vučićevim diplomatskim porazom. 1. ispali smo budale pred zapadom jer smo uopšte i pokušali ovo organizovati plus su morali koristiti neke diplomatske usluge da reše ovaj problem koji smo im stvorili. 2. ispali smo budale pred rusima jer nismo ovo uspeli organizovati plus smo ih izblamirali i ogolili koliko su zapravo diplomatski slabi. aman, nemaju uticaja na makedoniju i crnu goru. velika rusija. 3. ispali smo pičkin dim prema svima ostalima. od svih mogućih rešenja ponovo smo izabrali najgore. 16 Link to comment
San Epifanio Posted June 6 Share Posted June 6 Nastradacemo od svih na kraju. Ni sam ne znam zasto, ali bio sam uveren da je ovo gostovanje Lavrova bio neki dogovor ozbiljnijih igraca i da je bilo u smeru rešavanja ukrajinske krize. Ovako, slazem se sa svime sto je @Nautilus vec napisao. Link to comment
Popular Post radisa Posted June 6 Popular Post Share Posted June 6 3 minutes ago, nautilus said: upravo ta potvrda da smo pičkin dim čini nedolazak lavrova na ovakav način strašnim vučićevim diplomatskim porazom. 1. ispali smo budale pred zapadom jer smo uopšte i pokušali ovo organizovati plus su morali koristiti neke diplomatske usluge da reše ovaj problem koji smo im stvorili. 2. ispali smo budale pred rusima jer nismo ovo uspeli organizovati plus smo ih izblamirali i ogolili koliko su zapravo diplomatski slabi. aman, nemaju uticaja na makedoniju i crnu goru. velika rusija. 3. ispali smo pičkin dim prema svima ostalima. od svih mogućih rešenja ponovo smo izabrali najgore. U stvari smo se pokazali u pravom svetlu, hteli bi da budemo nešto u diplomatskom svetu, a mi smo u stvari: 9 7 Link to comment
Recommended Posts