April Posted June 2 Share Posted June 2 Za koga navija Sandra Meljničenko?Neka se spremi Lola Smiljanić Link to comment
Plajvi Posted June 3 Share Posted June 3 A ne, sedecemo u ladnom i nemati industriju, sta su ocekivali pobogu. 2 Link to comment
Mos Posted June 3 Share Posted June 3 Očekivali su da onaj kome 10 godina žmure na sve po inerciji uradi ono što se od njega očekuje. Link to comment
Filozof manijak Posted June 3 Share Posted June 3 Očekivanje je majka svih zajeba. Nek pitaju Tomu Preteču kako je to imati očekivanja od Vučića. 1 1 Link to comment
Plajvi Posted June 3 Share Posted June 3 21 minutes ago, Mos said: Očekivali su da onaj kome 10 godina žmure na sve po inerciji uradi ono što se od njega očekuje. Mozda i hoce, ali first things first. Link to comment
Tresko Posted June 3 Share Posted June 3 40 minutes ago, Filozof manijak said: Očekivanje je majka svih zajeba. Nek pitaju Tomu Preteču kako je to imati očekivanja od Vučića. Prvo čekaš dve-najviše tri godine(nekoliko puta), pa te onda zajebe. Link to comment
Nikola77 Posted June 3 Share Posted June 3 3 hours ago, vememah said: Ako se ovo obistini, a verujem da hoće jer je zvanično objavljeno, stvarno nas treba jebati ružno. 5 Link to comment
Midgeta Posted June 3 Share Posted June 3 https://www.reuters.com/world/europe/eu-blacklists-wife-russian-billionaire-melnichenko-curb-bypassing-sanctions-2022-06-03/ Dusmani Link to comment
Vapad Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) 13 hours ago, Nikola77 said: Ako se ovo obistini, a verujem da hoće jer je zvanično objavljeno, stvarno nas treba jebati ružno. Što? Mislim, šta ako Lavrov napravi krug, pa dođe još neko, pa naprave hebenu mirovnu konferenciju i završe sve ovo sranje baš tu u Beogradu a sve počelo ovom posetom. Nemamo mi kapaciteta za to kontam, ali takođe nisam do te mere siguran da kažem da je 100% nemoguće da se neka poruka mira ne proturi. Niste mi jasni, baš je jadno i bedno tako postavljati stvari.... Edited June 4 by Vapad Link to comment
Frank Pembleton Posted June 4 Share Posted June 4 Što? Mislim, šta ako Lavrov napravi krug, pa dođe još neko, pa naprave hebenu mirovnu konferenciju i završe sve ovo sranje baš tu u Beogradu a sve počelo ovom posetom. Nemamo mi kapaciteta za to kontam, ali takođe nisam do te mere siguran da kažem da je 100% nemoguće da se neka poruka mira ne proturi. Niste mi jasni, baš je jadno i bedno tako postavljati stvari....I sam si rekao da mi nemamo kapacitet za te stvari.Onda je ova poseta "prst u oko".A za prst u oko, se najebava, kad se kačiš sa mnogo jačim od sebe.BTW, ja mislim da mi možemo da organizujemo neki vid "tajne diplomatije" u meri u kojoj samo radimo fizičku logiztiku, a ostalo rade zainteresovane strane. ... Shiit has hit the fan 3 Link to comment
*edited by mod Posted June 4 Share Posted June 4 2 minutes ago, Frank Pembleton said: I sam si rekao da mi nemamo kapacitet za te stvari. Onda je ova poseta "prst u oko". A za prst u oko, se najebava, kad se kačiš sa mnogo jačim od sebe. BTW, ja mislim da mi možemo da organizujemo neki vid "tajne diplomatije" u meri u kojoj samo radimo fizičku logiztiku, a ostalo rade zainteresovane strane. ... Shiit has hit the fan Ma ova poseta je mini zapišavanje teritorije. Da pokažu Rusi da imaju gde da dođu u Evropu. Verovatno je bila jedan od zahteva pre dogovora o gasu. Pa ako se EU naljuti i dublje nas gurne ka Rusiji, u toliko bolje po Ruse. A ako ne, onda je samo malo ruski prst u oko zapadu. 9 Link to comment
Recommended Posts