Posted January 19, 20223 yr Nešto razmišljam... deluje mi kao da sam sad već među vrlo retkima koji nisu ovo zakačili bar jednom. Da se prebrojimo? Bez obzira na vakcinalni status i ostale parametre.
January 19, 20223 yr za 1x sam siguran (testiran pozitivan, izgubio culo mirisa) pre no sto su vakcinacije pocele..
January 19, 20223 yr Author 2 minutes ago, gospa buba said: ova zarazenost vam je bulshit. razidjite se gradjanini hteo sam da stavim opciju "gospa buba" ali sam se iskontrolisao
January 19, 20223 yr divan si mladic, a i nema potrebe, nashla sam se brzo i lako u ponudjenom rasporedu zarazavajte se ljudi, shta vam je.
January 19, 20223 yr sta ... tri puta gospo? otvori neko svetiliste nijednom do sada edit: a dobro ... ja reko gospa iz medjugorja Edited January 19, 20223 yr by cedo
January 19, 20223 yr 4 minutes ago, gospa buba said: ova zarazenost vam je bulshit. razidjite se gradjanini I ja da sam virus iso bi na tebe, kako si swadak
January 19, 20223 yr preskochili smo omikron, ochekujemo ga za 3 dana, jer smo swadak! Edited January 19, 20223 yr by gospa buba
January 19, 20223 yr Mene doktorka ubeđivala da jesam, al testovi kažu drugačije! ... Shiit has hit the fan
January 19, 20223 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Mene doktorka ubeđivala da jesam, al testovi kažu drugačije! ... Shiit has hit the fan isto takođe što bi rekla Mira Banjac u Majstori Majstori
January 19, 20223 yr ništa se nismo prokužili kod mene na poslu, od 30 koliko nas ima, nas 9 se nismo zarazili do sad, 1 koleginica dva puta potvrđeno i 1 umro na respiratoru. ove nedelje je troje zaraženo.
January 19, 20223 yr 33 minutes ago, slepa živana said: ništa se nismo prokužili kod mene na poslu, od 30 koliko nas ima, nas 9 se nismo zarazili do sad, 1 koleginica dva puta potvrđeno i 1 umro na respiratoru. ove nedelje je troje zaraženo. Ne daj se Zile Meni sva rodbina i prijatelji u Srbiji bila pod virusom, osim kumova,, koji se nsiu vakcinisali i ne veruju u koronu.