dùda Posted January 4 Share Posted January 4 23 minutes ago, Ros said: jeleni prvi ahahaha 😂 ti si luđi i od mene Quote Link to comment
Ros Posted January 4 Author Share Posted January 4 12 minutes ago, dùda said: ahahaha 😂 ti si luđi i od mene ne odustajem dok jeca ne ozvanici 1 Quote Link to comment
Ros Posted January 7 Author Share Posted January 7 back to business. covek je pozitivan, ali njegovi drugari nastavljaju da igraju. Quote Link to comment
borris_ Posted January 7 Share Posted January 7 On 4.1.2022. at 12:16, Ros said: novak 21 ahahaha 😂 ti si luđi i od dude 1 Quote Link to comment
Ros Posted January 7 Author Share Posted January 7 3 minutes ago, borris_ said: ahahaha 😂 ti si luđi i od dude to je bilo napisano pre hapsenja. sve regularno Quote Link to comment
ducca Posted January 7 Share Posted January 7 back to business. covek je pozitivan, ali njegovi drugari nastavljaju da igraju. Je l bar bio vakcinisan? Quote Link to comment
Ros Posted January 7 Author Share Posted January 7 Just now, ducca said: Je l bar bio vakcinisan? sigurno, inace ne bi bio tamo Quote Link to comment
keitel Posted January 7 Share Posted January 7 Sa stepenom prenosa koji omikron ima, nema teorije da ovaj turnir bude regularan. 4 Quote Link to comment
Zli Gli Posted January 7 Share Posted January 7 Pa valjda mogu da izdrze par nedelja da se ne setkaju tamo po Melburnu nego striktno hotel, teren, i to je to. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Quote Link to comment
ducca Posted January 7 Share Posted January 7 Nisam ispratio da li prave nekakav bubble sa svakodnevnim testiranjima kao prošle godine, ali ako se opuste po principu svi su vakcinisani i dopuste im maximalnu slobodu kretanja ovogodišnjo turnir će biti katastrofa u najavi. Što je i verovatno neophodno da se desi posle cele ujdurme. Ispašće da su prošle godine kad su vakcine tek počele, takoreći nisu još bile nakakav faktor, bili u stanju da naprave bolju organizaciju i bezbedniji turnir nego sada kada su svi godinu dana “pametniji” o celoj situaciji, cepljeni i slično. Al bitno da 26 tenisera ne sahrane Victoriju, a potencijalno i celu Australiju. sigurno, inace ne bi bio tamoMa znam, bio sam ironičan. Quote Link to comment
Arkadija Posted January 8 Share Posted January 8 23 hours ago, Zli Gli said: Pa valjda mogu da izdrze par nedelja da se ne setkaju tamo po Melburnu nego striktno hotel, teren, i to je to. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Koliko vidim po instagramu, AO zabavlja igrače tako što im da kameru da sklikaju sebe dok šetaju po raznim lokacijama u Melburnu. 1 Quote Link to comment
Ros Posted January 9 Author Share Posted January 9 svaki dan se postavlja neki rekord. u viktoriji svaki drugi testirani je pozitivan Quote Link to comment
Lancia Posted January 9 Share Posted January 9 Jos ce Djokovic stvarno da se zarazi tamo Quote Link to comment
Ros Posted January 9 Author Share Posted January 9 4 minutes ago, Lancia said: Jos ce Djokovic stvarno da se zarazi tamo da znas da mi je to briga sad 1 Quote Link to comment
Recommended Posts