November 8, 20213 yr 1 hour ago, Hermetico said: trend kao veterinarska farmakoindustrija je manje korumpirana. Nija ta padala u njihove čeljusti sa celim leglom pacijenata.
February 12, 20223 yr Zar nije ova dala petama vjetra iz grupe kad su profesori medicinskog f. izdali ono saopštenje?
February 12, 20223 yr 8 minutes ago, gospa buba said: to je studentska grupa. ti ljubitelji ivermektina ne posustaju izgleda nikad Ćuti, i ja sam lurkovala neko vreme. Palo mi je u nekom momentu na pamet, videće me neko, obrukaću se za dva života. I tad je ova zbrisala. Prvo je mlela i opanjkavala, šerovala neke motivacione poruke "svi nas mrze ali mi smo borci za istinu", onda se samo hladno isključila, bez empatije za svoje svedoke. E sad, možda se i vratila....
February 12, 20223 yr Juče sam saznao da mi je jedan od najrođenijih ranio celu porodicu ivermektinom ,deca osnovna škola. Imali su smrtan slučaj ,nisam odmah poverovao,ali snajka se pohvalila da je njen otac pre bolnice pio taj "lek" i naravno nije bio vakcinisan Nisam dao nikakav komentar ,oni neće da promene mišljenje ,štaviše sve imaju jači stav A nismo ni u najboljim odnosima poslednje vreme Kako kažu "nema budale dok ne završi fakultet"
February 12, 20223 yr Author 2 hours ago, mraki said: Oživljavanje topika u velikom stilu! Edited February 12, 20223 yr by Mil@n