banecare1 Posted January 17 Share Posted January 17 2 hours ago, papapavle said: Zvanicni gov sajt je, koliko ja znam, uvek bio super-azuran, kako za izlazak iz Srbije, tako i za ulazak - pise da trenutno nema nikakvih provera: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak hvala. gledao sam pre par dana i shvatio do mi treba drugi izvor informacija. Quote Link to comment
papapavle Posted January 18 Share Posted January 18 16 hours ago, banecare1 said: hvala. gledao sam pre par dana i shvatio do mi treba drugi izvor informacija. Ja mislim da zvaničnije ne postoji, a nakon opsežnog google-fua nigde nisam ni u naznakama našao da Srbija planira test za putnike iz Kine... jedino da zoveš nekog telefonom da ti kaže ovo isto, možda avio-kompaniju (oni ne puštaju na let ako nemaš neophodan test)? 1 Quote Link to comment
banecare1 Posted January 22 Share Posted January 22 ne traze test putnicima iz kine 1 Quote Link to comment
igoraki Posted January 22 Share Posted January 22 2 minutes ago, banecare1 said: ne traze test putnicima iz kine Pa i što bi, mislim da je u Kini trenutno pandemija kovida pa ajde ovako nema potrebe. 1 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted June 11 Share Posted June 11 Jel postoji neka zemlja koja traži spisak vakcina za turističke ulaske?Mislim od ovih u koje se ide češće.......shiit has hit the fan. Quote Link to comment
Milosh76 Posted June 11 Share Posted June 11 Mislim da niko nigde vise ne trazi nista, osim vazeceg pasosa i vize, ako treba. Quote Link to comment
Tolaa Posted June 11 Share Posted June 11 Ima još poneka zemlja koja traži potvrde, za Indoneziju npr. treba potvrda o vakcinisanju. Od ovih uobičajenih turističkih destinacija ne znam da iko više išta traži. Quote Link to comment
Recommended Posts