January 17, 20232 yr 2 hours ago, papapavle said: Zvanicni gov sajt je, koliko ja znam, uvek bio super-azuran, kako za izlazak iz Srbije, tako i za ulazak - pise da trenutno nema nikakvih provera: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak hvala. gledao sam pre par dana i shvatio do mi treba drugi izvor informacija.
January 18, 20232 yr 16 hours ago, banecare1 said: hvala. gledao sam pre par dana i shvatio do mi treba drugi izvor informacija. Ja mislim da zvaničnije ne postoji, a nakon opsežnog google-fua nigde nisam ni u naznakama našao da Srbija planira test za putnike iz Kine... jedino da zoveš nekog telefonom da ti kaže ovo isto, možda avio-kompaniju (oni ne puštaju na let ako nemaš neophodan test)?
January 22, 20232 yr 2 minutes ago, banecare1 said: ne traze test putnicima iz kine Pa i što bi, mislim da je u Kini trenutno pandemija kovida pa ajde ovako nema potrebe.
June 11, 20231 yr Jel postoji neka zemlja koja traži spisak vakcina za turističke ulaske?Mislim od ovih u koje se ide češće.......shiit has hit the fan.
June 11, 20231 yr Ima još poneka zemlja koja traži potvrde, za Indoneziju npr. treba potvrda o vakcinisanju. Od ovih uobičajenih turističkih destinacija ne znam da iko više išta traži.