Блок_64 Posted January 10 Share Posted January 10 Bice jos odlozenih to je sigurno. Quote Link to comment
salerokada Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Hoće li se igrati sa Igokeom? Aha, sada vidim na Aba liga temi da je odloženo. Edited January 11 by salerokada Quote Link to comment
Ros Posted January 12 Author Share Posted January 12 o, da...postoji i kk crvena zvezda Quote Link to comment
Ros Posted January 13 Author Share Posted January 13 ko se ovde zajebava to good to be true Quote Link to comment
spaceploitator Posted January 13 Share Posted January 13 bas pre neki dan je otpusten u Denveru Quote Link to comment
Ros Posted January 13 Author Share Posted January 13 9 minutes ago, spaceploitator said: bas pre neki dan je otpusten u Denveru to znam. ali neko je ono stavio na wiki. sutira i trojke Quote Link to comment
Joe D Posted January 13 Share Posted January 13 ako je neko stavio na wiki, verovatno ima tu nesto 1 Quote Link to comment
Ros Posted January 14 Author Share Posted January 14 46 minutes ago, Dankan Ajdaho said: cuj medijska podrska. pa imamo ivanovica, volimo ga kao oci u glavu ja bih ipak onog cornieliea 1 Quote Link to comment
renne Posted January 14 Share Posted January 14 a ja bih da ponovo počnemo digramo, baš nedostaje 2 Quote Link to comment
Heaviside Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Ima li naznaka kada će to da se desi? Edited January 14 by Heaviside Quote Link to comment
Recommended Posts