Bright Billy Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 20 hours ago, Dimitrije said: Borjan je vrlo dobar golman, ali nije prva klasa. Branio je i brani u timovima 2./3. evropske kategorije (Zvezda, Ludogorec) i u nisko rangiranoj reprezentaciji Kanade. Pri tom je i u godinama (34). Tesko da bi za njega dobili nesto vise od simbolicnog obestecenja. Ja bih ga pustio i bez obestecenja, ako vec zeli da ode. Ne ocekujem ni ja neko milionsko obestecenje ali da je on slobodan igrac trazio bi od novog kluba bar 500k samo za potpis. A posto nije slobodan igrac red bi valjda bio da te pare uzme klub sa kojim ima vazeci ugovor... Quote Link to comment
Plajvi Posted January 1 Share Posted January 1 Braćo mandovska, nek nam je sasrećom! 3 Quote Link to comment
Milence Posted January 1 Share Posted January 1 Ne ocekujem ni ja neko milionsko obestecenje ali da je on slobodan igrac trazio bi od novog kluba bar 500k samo za potpis. A posto nije slobodan igrac red bi valjda bio da te pare uzme klub sa kojim ima vazeci ugovor...Биће класично, опростио дугове и крај приче. Sent from my SM-G998U using Tapatalk Quote Link to comment
Milosh76 Posted January 2 Share Posted January 2 Sport u današnjem izdanju piše da su čelnici Crvene zvezde ponudili mladom defanzivcu da se već u decembru preseli u Crvenu zvezdu i potpiše trogodišnji ugovor. „Imam ponudu Crvene zvezde, ali mnogo toga zavisi od planova Totenhema. Smatram da mnogo gubim igranjem u mladom timu, bez obzira što je u pitanju Engleska. Moja želja je da budem na glavnoj sceni, što ću dobiti eventualnim dolaskom u Crvenu zvezdu“, poručio je Veljković. 1 Quote Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted January 2 Share Posted January 2 1 hour ago, Milosh76 said: Sport u današnjem izdanju piše da su čelnici Crvene zvezde ponudili mladom defanzivcu da se već u decembru preseli u Crvenu zvezdu i potpiše trogodišnji ugovor. „Imam ponudu Crvene zvezde, ali mnogo toga zavisi od planova Totenhema. Smatram da mnogo gubim igranjem u mladom timu, bez obzira što je u pitanju Engleska. Moja želja je da budem na glavnoj sceni, što ću dobiti eventualnim dolaskom u Crvenu zvezdu“, poručio je Veljković. 28.10.2015 datum ove vesti 2 1 Quote Link to comment
John Coltrane Posted January 3 Share Posted January 3 Ionako bi sedeo na klupi Dragoviću i Degeneku 1 Quote Link to comment
MiddleClass Posted January 10 Share Posted January 10 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milos-degenek-oprostio-dugove-i-napustio-crvenu-zvezdu/408987 Kakve mi gluposti cinimo... 1 3 Quote Link to comment
Moća Posted January 10 Share Posted January 10 Govnari govnarski pu!Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 3 Quote Link to comment
Jozef K. Posted January 10 Share Posted January 10 U najboljim godinama, a hteo je da bude ovde. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts