Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

Evo izaslo, poraz 4:1 od mlade reprezentacije Uzbekistana, prvi tim igrao takoreci.. 

• Replies 1.7k
  • Views 73.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Pa ajde da budemo realni....unazad, koliko godina, od Rastavca na ovamo, kad se desilo da tim koji stratuje u prvenstvu, ode na pripreme. Još je sad i najbolje. Osovina se nazire. Doveli su štopera-is

• Constantin
    Constantin

Ovako, kad vas čitam, dodjem do zaključka da nam fale sredina i krajevi...

• Constantin
    Constantin

Videli smo mi mnoge profesionalce, koji su proveli po pola godine kod nas, pa kad nam daju gol na Čairu ne gestikuliraju na ovakav ili sličan način. Brzi je ovde obeležio jedan dobar period, a ne znam

Posted Images

37 minutes ago, W.F.C. said:

Evo izaslo, poraz 4:1 od mlade reprezentacije Uzbekistana, prvi tim igrao takoreci.. 

Da mi izvineš...jebo ja taj prvi tim u koji Kasalica starter...

17 minutes ago, Constantin said:

Da mi izvineš...jebo ja taj prvi tim u koji Kasalica starter...

Znam nego manje vise menjaju se samo spic i pozadi poneko u ovim utakmicama, kolko sam ispratio. Ce vidimo sta je prvi tim kad pocne. Za sad se vesto kriju karte... 

53 minutes ago, W.F.C. said:

sad se vesto kriju karte..

Al čini mi se da nemaju karte dobitne

• Author

Mozda je igrac Aksentijevic???

Icepljivanje od Uzbekistanci, ja sam mislio da samo Zemljanuhin u tim sovjetskim republikama igra fudbal.
Još 6 dana prelaznog roka. Da očekujemo - ništa?

Al čini mi se da nemaju karte dobitne
Ću te prijavim u Slagalicu [emoji23]
4 hours ago, Constantin said:

Ću te prijavim u Slagalicu emoji23.png

Немамо

Немамо ♠️

Играмо на ♣️

Па нас омладински састав Узбекистана добро ♦️

Mladi Mrkić slobodan

i ovaj sin od Lepe Brene izgleda dolazi. 

i ovaj sin od Lepe Brene izgleda dolazi. 
Ko je Lepa Brena ?
Dobro, svi ovde samo džez slušamo, al čuli smo i za ovu što sleće na bugarski stadioni
https://en.wikipedia.org/wiki/Lepa_Brena
Ma ostavi se Vasila Levskog i Bilija Kobama [emoji3061] a ja sam mislio da je neki pseudonim za neku drugu. Ništa, kad smo imali šofera i prvi tim, što da nemamo i pevaljkinog sina. Odma mi na pamet pade onaj film "Nema problema"....valjda Ivica računa tako da nadomesti publiku na Čairu...

Gde je igrao do sada ?

Viktor Živojinović, Proleter a Voždovac pre toga. Unajveće pišu oni obavešteni portali da dolazi u Niš

Pa ako je sin od Brenu i Bobu mora da je dobar, ja tako mislim