dùda Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: mene danas dva puta pitali kom dz-u pripadam a pripadao si tom gde si došao ? Quote Link to comment
renne Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) ima u bg hronici, od pre dva dana, može se premotati gde nadležni kažu da može bilo gde mada, sa ovim našim idiotima se nikada ne zna Edited January 6 by renne Quote Link to comment
Malkmus Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) Hajde da podelim još jednom iskustvo iz septembra, valjda. Otišao u DZ kojem ne pripadam. Lekarka na prijemu pacijenata mi je rekla da može da me pregleda i da mogu da odem na test, ali da ne može da otvori bolovanje, već to mora da se radi u matičnom DZ. E sad, da li se nešto u međuvremenu promenilo što se bolovanja tiče - ne znam. Edited January 6 by Malkmus Quote Link to comment
aram Posted January 6 Share Posted January 6 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: drž se momče, muva, međed i to 1 1 Quote Link to comment
Have_Fun Posted January 6 Share Posted January 6 37.5C glavobolja malo i stomak muci stigao u Srbiju pre neki dan jbt... sutra na test... 1 Quote Link to comment
*edited by mod Posted January 6 Share Posted January 6 Inače ako se radi PCR automatski se ubaci u sertifikat. U drugim vestima, većina simptoma mi je već prošla. Ostao je samo kašalj tako da je verovatno omikron. U međuvremenu je još brdo prijatelja sa blagim ili bez simptoma otišlo na test i većinom pozitivni tako da je dosta podmukao ali bar za sada ne deluje toliko ozbiljno kao prethodnici. 1 Quote Link to comment
InvisibleLight Posted January 6 Share Posted January 6 Drz te se, nisam svraćala par nexelja, nadam se da nije bilo dramaticnih stanja Jel ima neko s ppp da nije nikad bio zarazen? Ja danas T 37, ne znam jel omikron, ako nije sad biće vrv tokom sledećeg meseca s obzirom na brzinu širenja Quote Link to comment
Roger Sanchez Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) Ja nisam nikad bio zaražen, sad čekam vidjeti jesam li pokupio neželjeni suvenir iz New Yorka ili s aviona. Tri dana prošlo od povratka, još ništa Edited January 6 by Roger Sanchez 2 Quote Link to comment
ljuttko Posted January 6 Share Posted January 6 Ja , za sada odolevam realno , sama se pitam kako. Bila sam u kontaktu sa ljudima koji bi posle par dana javili da su bolesni, prošle godine, po 2, 3 sata u prevozu stalno. Ove jeseni i zime 4 puta na velikim porodičnim sahranama gde nije moguće ne pozdraviti se i ne zagrliti sa najbliskijom familijom i gde sam bila puno i bez maske. U ostalim situacijma sam sa maskom stalno , ako je to neko merilo , za sad me spasava 2 Quote Link to comment
Aleksija Posted January 6 Share Posted January 6 jos uvek nista, imam posao i honorarni posao koji podrazumevaju konstantne kontakte sa bas, bas mnogo ljudi, od kojih je ne znam koliko bilo potvrdjeno pozitivno. imala dva puta neke druge viruse koji su imali i svi oko mene, tako da je razlog ili vakcina ili sam imala neku verziju koju nisam registrovala. sad cemo videti, nisam narocito uverena da se ovo moze izbeci. 3 Quote Link to comment
Malkmus Posted January 6 Share Posted January 6 Ja nisam zaražen, osim ako na početku pandemije onih nedelju dana ekstremne slabosti nije bila korona. Sad mislim da su šanse da je izbegnem veoma male i čekam je u neobičnom miru, kao neminovnost. Organizovao sam logistiku (imam uslove) da zaštitim koga mogu. Nabavio zalihe za starije i tako te stvari. Sad je vreme da se zaštite makar penzioneri, a imunokompromitovanim zaposlenima bi mogao neko da izađe u susret, međutim svet je još više otišao k vragu i nije mi svejedno kad tome prisustvujem.. 6 Quote Link to comment
aram Posted January 6 Share Posted January 6 ni ja nisam nikad bio zaražen, a nadam se i da neću. 7 Quote Link to comment
radisa Posted January 6 Share Posted January 6 NI ja nikad nisam bio zaražen, nadam se da neću... 2 Quote Link to comment
dùda Posted January 6 Share Posted January 6 pridružujem se spisku, nikad bolovala, takođe se nadam da neću družim se uglavnom sa ovakvima kao što sam i ja, dakle ljudima bez mnogo svakodnevnih kontakata,mada ima tu i izuzetaka, ali za sada, odolevam 2 Quote Link to comment
Recommended Posts