gospa buba Posted January 4 Share Posted January 4 oko 1800. ocesh pojedinachno na 'broj' ocesh djuture na plusminus.sent from bubamoto Quote Link to post
Aleksija Posted January 4 Share Posted January 4 13 minutes ago, gospa buba said: shta sam podvodila - podvodila sam, ja antitela zvanicno vishe nemam. toliko o tome sent from bubamoto vise sam od tebe ocekivala 2 Quote Link to post
gospa buba Posted January 4 Share Posted January 4 i ja sam ima struja mislenja kilav kovid kilav imunitet a ima i struja da je posle 3 meseca svakako caosent from bubamoto Quote Link to post
Aleksija Posted January 4 Share Posted January 4 nije 3 meseca sigurno. ozbiljnost bolesti svakako ima uticaja. ima i taj, jos nedovoljno istrazen deo o t celijama... uglavnom, negde sam procitala da dosadasnja praksa pokazuje otprilike 1,3% reinfekcija - gde i kada, nemam pojma. kako god, evo tebe opet nazad medju vaksere 1 Quote Link to post
Taihoskopija Posted January 4 Share Posted January 4 Ma daj. A koliko je prošlo? Govna antitela, ali možda su sad glavne te T-ćelije ili neki diskretni heroji tog tipa. Quote Link to post
gospa buba Posted January 4 Share Posted January 4 malo jache od 2 meseca od fantomskog zarazavanja. beda bozija ol:sent from bubamoto 1 Quote Link to post
napadaj Posted January 4 Share Posted January 4 Možda je test bio lažno pozitivan. 1 Quote Link to post
gospa buba Posted January 4 Share Posted January 4 retki su lazno pozitivni. vishe bih volela lazno negativan, ako mogu da biram Quote Link to post
Jozef K. Posted January 4 Share Posted January 4 1 hour ago, gospa buba said: shta sam podvodila - podvodila sam, ja antitela zvanicno vishe nemam. toliko o tome sent from bubamoto Da li si bila PCR pozitivna? Quote Link to post
dùda Posted January 4 Share Posted January 4 @gospa buba, ko zna šta je tu bilo lažno, nešto očigledno jeste, to je baš prekratko vreme trajanja a zbilja, šta li je sa @ordi, nema je čini mi se već nekoliko dana ajd orderka ne zavitlavaj se nego se javi vidi da se ne brinemo Quote Link to post
gospa buba Posted January 4 Share Posted January 4 Da li si bila PCR pozitivna?ne, samo sam imala antitela, a sada nemala. kakogod, eto me opet kazu da nije neuobichajeno.sent from bubamoto 1 Quote Link to post
Recommended Posts