December 12, 20204 yr Držite se svi desboj. Saučešće. Je li to bila citokinska oluja o kojoj pričaju da gde udari pomoći nema ?
December 12, 20204 yr Popular Post 9 hours ago, dùda said: Držite se svi desboj. Saučešće. Je li to bila citokinska oluja o kojoj pričaju da gde udari pomoći nema ? Moguće i da nije. Čovek je imao neverovatno visok prag bola i trpeo bol bez da se žali do poslednjeg momenta. Kad kažem neverovatan to mislim i bukvalno, @steins će znati o čemu pričam kad mu je prošle godine Želimir Antonić radio POBA u LM 20 i kusur sekundi bez da čovek ubrza puls ili napravi grimasu. Ekvivalent tom bolu je infarkt 2/3 srca. Sad se brinemo o živima koliko nas ima, lepa vest od jutros koja je unela tračak svetlosti u ovo sivilo je da je godpođin prenatalni test ispao kako treba i da nas do leta očekuje pojačanje u vidu jednog dečaka u porodici Bojčinski 💪
December 13, 20204 yr Iskreno saucesce.Evo I ja da se otvorim malo.U danu kad su me pustili iz bolnice, saznam da mi je cale u Domu pozitivan, a izmedju ostalog ima aritniju, srcanu slabost, astmu, hronicni bronhitis... Za sada je ok, nema temp, imace terapiju kao ja u bolnici...
December 14, 20204 yr I nastavak..Zvao me Dr iz Doma danas, cale ima veci problem od korone, vodu u plucima I zapalenje pluca.Lasix za izbacivanje vode ce mu dati I novi antibiotik u nadi da ce to pomoci.
December 14, 20204 yr @desboj saučešće, stvarno čovek ko munjom odnesen Za ovo drugo ćemo na drugom topiku da čestitamo. Meni sada brat od tetke rođene ima upalu pluća, inače je klinički farmaceut u KBC Banja Luka. Kaže da je pomor među med osobljem, ništa novo.