Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne


Dimitrije

Recommended Posts

Porazom u finalu Kupa, sezona 2018/2019 je zavrsena.  Klupski celnici i deo navijaca smatraju je najuspesnijom zbog osvojene titule, ulaska u grupni deo LS i pobede nad Liverpulom.  Medjutim, glavni zacrtani cilj sa pocetka sezone – Dupla kruna – nije ostvaren, jer je jedna od kruna, doduse ona manja, izgubljena u jednom od najslabije odigranih Zvezdinih utakmica protiv Partizana.  Losa priprema za finale Kupa, neozbiljnost i odsustvo profesionalnog odnosa igraca i strucnog staba i prema klubu i prema fudbalskoj javnosti u poslednjim kolima prvenstva, nakon sto je titular matematicki osigurana, kao i losa izdanja u svim derbi utakmicama u sezoni ostavili su gorak ukus u ustima koga ni uspeh u LS ni pobeda nad Liverpulom ne mogu da ublaze.  Pogotovo lose odigrane derbi utakmice gde su Partizanovi treneri-pocetnici s lakocom uspevali da pariraju i nadigraju favorizovan Zvezdin tim.   Jos jedna blamaza, pre finala Kupa, dogodila se administrativnim priznavanjem titule iz 1946. i simbolicnim prisivanjem trece zvezdice iznad klupskog stita.  Za verujuce,  na tu prerano prisivenu zvezdicu stigla je pravedna kazna u vidu fijaska u finalu Kupa.

Sta bi nova sezona mogla da donese?  Bolju igru?  Bolje rezultate?  Sumnjam.   Bio bih prezadovoljan ako bi Zvezda u nastupajucoj sezoni svoju 30. titulu osvojila kako dolikuje – na terenu.

Edited by Dimitrije
Link to comment
  • Hamlet Strašni pinned this topic

Dobar naslov, blago pesimistican uvod, ali to se i ocekivalo s obzirom na finale kupa koje je bilo uzasno.

 

Ono sto raduje je ostanak trenera i  vecine igraca bar do kraja kvalifikacija. Marin je izjavio da ostane, tzv gardisti bi mogli na daleke pute, generalno na Milojevicu je da ih digne iz mrtvila, podeli par samara i pokusa opet da napravi podvig.

 

Ciljevi su isti, u LingLong Ligi titula, Kup je bonus, a u Evropi igranje Grupe LS ili LE.

 

Nosioci smo u prva 2 kola, tako da cemo izbeci vecinu potencijalno tezih protivnika.

 

Zreb je za 3 nedelje, otprilike, pa ce biti dosta elemenata za analize i prognoze.

 

P.S. vec je pocelo ciscenje teme [emoji3]

 

 

 

 

 

Edited by Milosh76
Link to comment
1 hour ago, adasevic said:

Sa ovakvim naslovom, minimum prolazak grupa ls :)
 

Bazdi na tesku kisnu noc protiv Fradija u drugom kolu... 

Link to comment

kratak put od krivičnopravnih do ekonomskih nauka....koji bi trebao da se završi negde u okvirima penologije i socijologije kažnjavanja

Link to comment

Jbg, ima i jedan koji je bio medijski terorista i ratni huskac, sada ugledni predsednik kluba i glodur uglednog dnevnog lista... Vremena se menjaju, biografije se peru, nije to nas izum...

 

 

Link to comment
  • Hamlet Strašni locked this topic
  • Hamlet Strašni unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...