Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020


MayDay

Recommended Posts

Na dan Svetog Saleta Humskog, na 60. rodjendan Stivena Patrika Moriseja, otvara se novi beli papir na kome će se ispisivati svedočenja o pohodima fudbalske sekcije slavnog Jugoslovenskog Sportskog Društva.

 

D7A3jeEXYAESlL5.jpg

 

Mladi Partizanovi krotitelji lopte vodjeni sofisticiranim fudbalskim pristupom legendarnog Bijeljinskog Špica kreću u novi napad na titulu jednog od najrespektabilnijih takmičenja starog kontinenta. 

 

Biće izbočina na putu igranja naše najlepše igre, osetiće se nedostatak liderstva u svlačionici i na terenu sa odlaskom kapitena, kao i višak zlikovaca u rukovodstvu, ali nikad hrabrije i borbenije, uz golove ružne kao proporcije Vladimira Vuletića opet ćemo subverzivno pobediti našu mučnu stvarnost i uzeti još jedan trofej neprijatelju pred nosom. Patićemo, pićemo, mrzećemo sebe, ali ćemo voleti Partizan!

 

Smrt fašizmu, živeo Partizan!

Link to comment
4 hours ago, San Epifanio said:

Srecno Grobari.
Da preteknemo i da ove njuske u upravi zamene neke druge, manje poznate.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
 

 

Promasih topik :isuse:

Link to comment

Комшије да спремите то цвеће одмах за идућу сезону, да се не замајавамо.

Link to comment
1 hour ago, Ted said:

ma kakvo cveće, venac vam spremamo

Ја не бих опет се играо са кармом. Прошли пут кад сте нас гасили запали вас ови. 

Link to comment

a jbg....htedoh da napisem da smo vam spremili kitu (mislim cveća) al moze pogrešno da se tumači....a venac je nekako u skladu sa nasom registrovanom delatnosću

Edited by Ted
Link to comment

nek je sa srećom još jedna sezona nadanja i slepog verovanja u grb koji sve znači. i dok se nadamo da će uprava raditi u korist kluba a ne vladajuće vrhuške, dok mislimo da imamo novca da platimo sve obaveze i doteramo pojačanja, a av okrene tel i kaže: izvucite toliko tačno para, mi ćemo govoriti ma jebeš sve partizan je život. glupi smo. dečački naivni. zaslepljeni. umesto životne godine (a ko ih ima na bacanje?) da trošimo na stabilizovanje kluba u našem vlasništvu (na ovaj ili onaj način), mi sada gledamo čak i sudijsku organizaciju koja nam igra po ganglijama i radi doslovce šta hoće. bolje je da vreme potrošimo na vikend u košutnjaku sa decom nego na stadionu na kojem smo odrasli. još od 1994. u mom slučaju. mirniji živci. ali, uvek ima neko ali. ali se nadamo biće bolje. svaki gol nam više nade daje, srce zaigra, skočiš jbt uhvatiš se za luster pa pevaš, probudiš komšije, decu, komšijsku decu i ono glupo kuče što zavija stalno. planiraš gostovanje u inostranstvu, žrtvuješ novac i vreme. a onda kad nas nakantaju onda sedneš na pivo i kažeš: koji sam k dolazio čak vamo da gledam ovu budalaštinu. zašto sam dolazio na gostovanje u evropi? jer je srbija za pi... i sve tako u krug svaku godinu isto. a jbt od kako znam za pfc nikad nismo bili treći. batalite taj shit. mnogo loše radi. e a 21. vek je. alooo gde smo mi gde su ostali. krš. ali ajd da ludujemo, da se nadamo. evo vodimo protiv cigana u poluvremenu. kup je naš! napred partizan!

Link to comment
  • Hamlet Strašni pinned this topic
  • Hamlet Strašni locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...