Jump to content
Sign in to follow this  
Moća

Pomoć za školu sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini

Recommended Posts

Moća

Škola sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11 Maj" u Jagodini je škola koja pruža obrazovanje i edukaciju ne samo deci sa oštećenim sluhom i govorom već i deci koja imaju i druge poremećaje (autizam...). Sajt škole: http://www.11maj.edu.rs/index.html Škola ima dom u kom je smešteno u svakom trenutku 60 deteta od 1. razreda osnovne pa do 3. razreda srednje škole. Međutim 30-40 deteta koji borave u domu na žalost nema uslove kod kuće za normalan život tako da su u domu i vikendom jer im je tu bolje. Škola i dom su odlično snadbeveni i odlično se održavaju od hrane do smeštaja. Međutim ono gde škola ne može da im pomogne je odeća i obuća tako da ovih 30-40 deteta bukvalno nema šta da obuje i obuče. Deca su kao što rekoh uzrasta od 1. osnovne do 3.srednje.

 

Hteo sam da zamolim  i upitam ako imate nešto stare obuće i odeće od vaše dece ili što ste vi nosili a ne treba vam više da li bi ste hteli da pošaljete na moju adresu da im tamo prosledim? Ko je spreman i može da pomogne neka mi se javi u pm. Ljudi iz Beograda ukoliko im je lakše mogu kontaktirati renne-a na pm i dostaviti njemu pa ću ja sa njim organizovati dalju isporuku.
P.s. trenutno je urgentna obuća broj 43 za jednog dečaka koji pomaže vaspitačima i garderoba za njega jesenja-zimska veličina M.

HVALA UNAPRED!!!

Share this post


Link to post
Vatrogasni Dom

Cek a sto se ne salje direktno? U skolu u Jagodini?

Share this post


Link to post
Moća

Moze i tako kome vise odgovara, ja sam hteo da skupim i da odnesem sve odjednom.

Share this post


Link to post
Moća

Da se zahvalim forumašu @djeneralche na pomoći :):hail:

Share this post


Link to post
djeneralche

Ako nekog interesuje, hteo bi da pomogne a nije u mogucnosti da skuplja i donosi polovnu odecu, moze se poruciti preko roba sa SportDirecta i to preko posrednika koji porucuju robu na SportDirect i onda kao adresu dostave navesti direktno Moću, koji posle to odnese i kome se ustvari ti klinci trebaju zahvaliti.

Edit

Kod posrednika nema limit za porucivanje, bukvalno mozete poruciti i set carapa od par evra i poslati.

Edited by djeneralche

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×