theanswer Posted June 17, 2019 Author Share Posted June 17, 2019 Daj zovite harpera da preti cipelarenjem, da vredja i preti necu mu nista odg, samo da blok prekine, ovo je mnogo mucnije. Link to post
Mark Rothko Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 1 minute ago, omiljeni said: https://parapsihopatologija.com/forums/search/?&q=sudija sudije sudjenje&author=renne&search_and_or=or Teško je biti navijač Zvezde u ova Vučićeva vremena... Link to post
Goranz Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 5 minutes ago, Блок_64 said: А што одмах убацујеш Човића.Има те два државна и једног под морањем спонзора. Да ми смо пуни а код вас часови љубави.Арену ће те да платите из реалних прихода. А још ми је интересантније што овде коментаришу они који кошаркашку утакмицу уживо нису видели још од првенства основних школа. Ето ја данас гледао две уживо. A kako vi plaćate? Redovna prodaja igrača? EL? Stranci sa solidnim igračkim iskustvom i zvanjem plaćaju Zvezdi da igraju da ih ne bi preradili u kobasice jer više ničemu ne služe? Gledao sam ja i kako ti igraš košarku. Nešto se ne sećam da si na 99:99 blagonaklono gledao na "faul-koš" a koš iz koraka zbog faula. Doduše, možda si u međuvremenu revidirao stavove i ublažio retoriku. Link to post
Блок_64 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Just now, Goranz said: A kako vi plaćate? Redovna prodaja igrača? EL? Stranci sa solidnim igračkim iskustvom i zvanjem plaćaju Zvezdi da igraju da ih ne bi preradili u kobasice jer više ničemu ne služe? Gledao sam ja i kako ti igraš košarku. Nešto se ne sećam da si na 99:99 blagonaklono gledao na "faul-koš" a koš iz koraka zbog faula. Doduše, možda si u međuvremenu revidirao stavove i ublažio retoriku. Opet poredis nas i vas. A u covece ja mogu da ti to objasnim ali zaista nemam vremena.Evo potrudicu se u jednoj recenici.Nije problem u nama (mislim na kk crvena zvezda) vec u vama (mislim na kk partizan) instant uspeh u kosarci ne postoji. Link to post
Mark Rothko Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Finale KLS u nekoliko sekundi - Link to post
ZokiAsov Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: eh da nije vučića, čega sve ne bi bilo... +1 Omiljeni pobedio s sudjenjem , a blok doceko svojih pet minuta. Ima dosta toga sto mu je na dusi da nam kaze. Link to post
Uskebasi Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 7 minutes ago, Блок_64 said: Nije problem u nama (mislim na kk crvena zvezda) vec u vama (mislim na kk partizan) instant uspeh u kosarci ne postoji. Reče navijac kluba koji je od 20 miliona duga, dosao do budzeta od 5 miliona i tim parama osvojenih titula za par meseci Link to post
Goranz Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Nemojte da ste takvi, vredi ceniti trud koji je Blok uložio u taj košarkaški kolačić sreće. Godine i godine mukotrpnog rada jer instant uspeh... Link to post
adasevic Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 a sta si ti rekao pre par dana? ne secas se verovatno a gde je blok64? sta ce on da kaze na ovo? Naravno da se secam. A secam se i sta si ti pisao zato se i sprdam.Bio trokorak, poslednja odluka je bila greska koja je odlucila pobednika ovog meca. Doduse nije da nije bilo gresaka i pre ove poslednje... Eto bar sad mozete da kazete kako ste osteceni/pokradeni bez da praviteburnebesne klipove. Svi srecni Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Link to post
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 29 minutes ago, omiljeni said: https://parapsihopatologija.com/forums/search/?&q=sudija sudije sudjenje&author=renne&search_and_or=or Link to post
bradilko Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 7 minutes ago, adasevic said: Naravno da se secam. A secam se i sta si ti pisao zato se i sprdam. Bio trokorak, poslednja odluka je bila greska koja je odlucila pobednika ovog meca. Doduse nije da nije bilo gresaka i pre ove poslednje... Eto bar sad mozete da kazete kako ste osteceni/pokradeni bez da praviteburnebesne klipove. Svi srecni Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Link to post
adasevic Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Ne moze covek da ti ugodi :(Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Link to post
samo_opusteno Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 20 minutes ago, Uskebasi said: Reče navijac kluba koji je od 20 miliona duga, dosao do budzeta od 5 miliona i tim parama osvojenih titula za par meseci Nije bilo par meseci nego 4 godine od ulaska u dil sa Covicem do prve titule. Za par meseci je Partizan dosao od duga od 9 miliona do najskupljeg trenera u istoriji i 10-ak pojacanja sa solidnom reputacijom, a za godinu dana ce doci do evrolige jer ce drzava besplatno dati Arenu i garantovati za budzet. A vi cete i dalje serendati o Vucicu. Link to post
copkillah Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Dajte konkretnu brojku za najskupljeg trenera u istoriji, ne nagađanja, već crno na belo. Evo prođe sezona i ne videsmo :( Link to post
Recommended Posts