stoka Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Prva medalja za Sloveniju, moguće ne i jedina, recimo da bi u skokovima ekipno mogli do nove ... Link to comment
Mauci Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Ne znam da li je jedina, nadam se da nije, ali znam da je u skokovima nece uzeti. Link to comment
Jozef K. Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Koji beše razlog što je prešao da nastupa za Sloveniju? Link to comment
Mauci Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 On je od samog starta svoje karijere trenirao sa Slovencima. Bio je dogovor da mu treninge sa SLO ekipom placa hrvatski savez koji godinama nista nije platio, i onda su mu Slovenci rekli da ili plati ili predje u njihovu reprezentaciju ako zeli da nastavi sa treninzima. On je posle jos jednom trazio od hrvatskog saveza pare, ovi rekli ne, i to je bilo to. Inace decko prica perfektno slovenacki, trebao je i da nosi zastavu na otvaranju sad ali su se neki debili po internet forumima pobunili kako ce biti sramota da Hrvat nosi zastavu i onda je sam odustao. Doduse, posle je cela javnost stala na njegovu stranu ali nije hteo da se predomisli. Zato mi je jos draze da je uzeo medalju, upravo zbog onih mentola. Link to comment
Jozef K. Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Hvala. Stvarno deluje kao super lik. Link to comment
renne Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 3 hours ago, Mauci said: Ne znam da li je jedina, nadam se da nije, ali znam da je u skokovima nece uzeti. Ekipno štšo da ne? Link to comment
levi Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 jedino ako Nemačka Norveška i Poljska baš podbace Link to comment
Mauci Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Da, ove 3 ce da podele medalje izmedju sebe. Slovenija, Austrija i Japan su par koraka iza. Jedino ako bude tekma na granici regularnosti ali ce i onda biti potrebno puno srece. Link to comment
levi Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 mada kod Poljaka sad i Stoch nešto štuca, recimo da bi njih mogli da napadnu Slovenci ako baš polude. ili Japanci na uslovno domaćem terenu. Link to comment
Mauci Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Stoch je danas imao najduzi skok na treningu, Slovenci svi izmedju 13. i 31. mesta. Nemci dominirali na treningu, svih 5 medju 10. Link to comment
freakns Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 zato kod norvezana i nemaca nikom nista ne fali. tacno su mogli ove igre da zovu Norveska vs Nemacka, sve su zivo pokupili. sem speed skating. Rusi zato nikad gori. ovo ce im sigorno biti all time low, a do kompletnog debakla ih deli da hokejasi zaseru(a oni uvek zaseru) i ono detence u umetnickom klizanju ako napravi gresku, to je to. mogu jos koju medalju u umetnickom klizanju i u team sprintu u skijaskom trcanju, ali za zlato im treba cudo. ali tako to ide. vijanje medalja u Sociju i drogiranje gomile takmicara je unistilo i ono malo dobrih takmicara sto su imali. Link to comment
Halvard Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Holandsku dominaciju u brzom klizanju je konačno prekinuo - Holanđanin koji je promenio državljanstvo i sad nastupa za Kanadu. Norvežani su posle prvih par dana već počeli da paniče zbog (za njihove standarde) loših rezultata, sada to polako dolazi na svoje, uzimaju medalje tamo gde se to očekuje i više od toga, npr. u alpskom skijanju u ženskoj konkurenciji, što se nije desilo u prethodnih 40 godina, ako ne i više. Što se Rusa tiče i njihove strategije tiče, Domračeva i Kuzmina im svojevremeno nisu bile dovoljno dobre, a evo ih sad sa ukupno osvojenih 9 olimpijskih medalja. Link to comment
I*m with the pilots Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Absoluteveltklase! Aljona konacno dobila svoje olimpijsko zlato, sa preko tri banke Link to comment
hazard Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 5 hours ago, Halvard said: Holandsku dominaciju u brzom klizanju je konačno prekinuo - Holanđanin koji je promenio državljanstvo i sad nastupa za Kanadu. Ludilo, upravo sam došao to da iskomentarišem Holanđani u brzom klizanju k'o Brazilci u fudbalu Link to comment
Recommended Posts