Jozef K. Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Amerika je super pokrivena. Valjda će skijanje da bude oko tri. To je tamo prime. Link to comment
renne Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 u Evropi se ništa neće normalno pratiti uživo od skijanja Link to comment
Timmy Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 8 hours ago, Jozef K. said: Amerika je super pokrivena. Valjda će skijanje da bude oko tri. To je tamo prime. Kako u 3, kad je kod nas skijanje u 2, 3 i 5h. USA je 6-7-8 sati iza, pa ce im trke biti izmedju 18 i 23 h u zavisnosti od zone. Svakako odlican termin njima, sve im je izmedju 16 i 5h. Ja cu verovatno prve voznje gledati uzivo, a druge ujutru kad ustane, Sto moram uzivo Link to comment
renne Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 .Napisaonsi išto što i on. U Evropi u 3 Link to comment
Jozef K. Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Kako u 3, kad je kod nas skijanje u 2, 3 i 5h. USA je 6-7-8 sati iza, pa ce im trke biti izmedju 18 i 23 h u zavisnosti od zone. Svakako odlican termin njima, sve im je izmedju 16 i 5h. Ja cu verovatno prve voznje gledati uzivo, a druge ujutru kad ustane, Sto moram uzivo To sam mislio. Super je za praćenje OI u USA. Link to comment
renne Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 PTC ima korejanku stručnog komentatora Link to comment
stoka Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 3 hours ago, renne said: PTC ima korejanku stručnog komentatora ... i bolje govori srpski od domaćina u studiju ... Link to comment
stoka Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 (edited) Ništa ovo meni nije jasno. Do pre par meseci postavljalo se čak pitanje bezbednosti sportista zbog mogućeg nuklearnog napada Severne Koreje na Južnu Koreju, toliko je, navodno, bilo napeto, a sad, evo ih zajedno u defileu, pa čak Severna i Južna Koreja imaju zajedničku žensku hokejašku reprezentaciju?! Ne može čovek da zamisli ni zajednički tim, recimo, Srbije i Kosova u karlingu, a ovi se sporazumeše samo tako ... Koje su to sve političke igre, šta je stvarnost, a šta fingiranje, jebemliga ... Edited February 9, 2018 by stoka Link to comment
freakns Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 sutra oko 2 krece biatlon. uz hokej i karling jedina stvar vredna gledanja. jedino sto su u ponedeljak pursuits a ja imam zakazan teren u to vreme :( Link to comment
renne Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 ma sjebano vreme za gledanje skroz, jebala ih amerika i prajm tajm Link to comment
freakns Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 ovo sto mene zanima je OK... nisu mogli u 2 ujutru tamoo da pocinju da bi nama odgovaralo Link to comment
Tolaa Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Kalla Kakva eksplozija na uzbrdici! Norvezanke sve podbacile osim Bjørgen. Steta sto ova mala Andersson nije uzela medalju, ima 20 godina a ispratila je celu trku fenomenalno, i na kraju cetvrta. Link to comment
Recommended Posts