jms_uk Posted February 25, 2018 10 minutes ago, Caligula said: Sad odgledao, zaljubio se u ovaj magnet od zene Jesi li gledao Fringe seriju? Quote Share this post Link to post
Caligula Posted February 25, 2018 (edited) Jok ali nameravam, cuo sam lepe stvari Ima slicnosti ili ...? edit: aha, glumica Edited February 25, 2018 by Caligula Quote Share this post Link to post
Mil@n Posted February 25, 2018 Fringe je ok na početku ali kvalitet rapidno splasnjava kako se serija primiče kraju. Poslednju sezonu već gledaš samo zato što si odgledao prve 4... Quote Share this post Link to post
kud u maglu Simoviću Posted July 30 morgana ima muštuluk neka hajp počne Quote Share this post Link to post
mustang Posted August 17 (edited) setih se sta me je nerviralo...brzina.presporo, neke scene cak i nepotrebne odgledala prvu, sve su mogli zbudziti u 10minuta. ne znam ocu li imati zivaca, uz ovo se popije pola flase viskija. Edited August 17 by mustang Quote Share this post Link to post
hansolo Posted August 17 Kad preguras prvu ep. ide ... (ionako je vise da se podsetis sta je bilo u prvoj sezoni), doduse jeste sporije i tu i tamo previse detalja koji nisu u službi priče nego buduće metodologije ali mene je vozalo (doduse ja volim Fincerovog Zodiaca). Ima nesto u seriji sto je meni drzalo paznju do kraja, (osim estetike). Posle sledi guglanje. Epizodica sa Mensonom je skroz zanimljiva, njegov portret kroz dijalog, negde izmedju prodavac kola tipa muljatora i manipulativnog cinika. Quote Share this post Link to post
mustang Posted August 18 ma znam... gledacu svakako al se setih sta me nerviralo Quote Share this post Link to post
Arkadija Posted August 18 Jekl onaj i dalje neubedljiv kao hetero muškarac? Quote Share this post Link to post
mustang Posted August 18 (edited) totalno. zaboravih i taj momenat Edited August 18 by mustang Quote Share this post Link to post
Host Posted August 18 (edited) On 17.8.2019. at 18:02, mustang said: setih se sta me je nerviralo...brzina.presporo, neke scene cak i nepotrebne odgledala prvu, sve su mogli zbudziti u 10minuta. ne znam ocu li imati zivaca, uz ovo se popije pola flase viskija. 11 hours ago, Arkadija said: Jekl onaj i dalje neubedljiv kao hetero muškarac? Cure, dzabe se koprcate. Hansolo je nepogresivi arbiter elegantiarum, a tu sam i ja da zacementiram napisano. Nakon dve odgledane epizode jasno je da je sezona superiska Ne znam kako se do kraja razvija antimacizam Holdena Forda, ali je od starta sezone jasno da je u pitanju sekapersa, a u drugoj epizodi malt'ne samospoznaja da je na zenskoj strani zivotnog vozila. Edited August 18 by Host Quote Share this post Link to post
mustang Posted August 18 Vase Visocanstvo, molim Vas da koristite toalet papir kad koristite vecu nuzdu Quote Share this post Link to post
Host Posted August 19 Nemoj da si ljubomorna, pohvalicu i tebe kad zasluzis. Ja inace ne volim procedurale (a ni Fincera), ali je Mindhunter fenomenalno napisana i rezirana serija. Dijalozi glavne postave su uzbudljivi bar koliko i detalji o ubicama i njihovim motivima. Zato mi je zanimljivo sto se zalite da je Holden neubedljiv kao zenskaros kad njegova nesigurnost izbija iz skoro svakog kadra, a ni scenaristi ga ne stede. Meni je po pitanju seksualnosti sumnjivija agentica Carr. Nego, ne secam se kad je Trenchov sin progovorio? Quote Share this post Link to post
Mil@n Posted August 19 Mindhunter zakiva, ukratko. Jedna od najboljih stvari te tematike u poslednjoj dekadi. Hvala netflikseu. Quote Share this post Link to post