freakns Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 mi smo toliko ograniceni, da nista ne verujem da ce biti laganica... onih par stetocina sto imamo u timu mogu i ovo da upropaste Link to post
Filozof manijak Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 karaće nas Briti, kao Armadu kod Trafalgara Link to post
Hamlet Strašni Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 nemamo pojma, gori smo od moskitosa, sve paraziti u timu. gbubimo Link to post
Marvin (Paranoid Android) Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Recite Saletu da se ne zajebava, ovo već ne bih preživeo. Link to post
Timmy Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Vasa i Stime dovoljni za 20 razlike. Link to post
pbg12345 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 njima je vecina igraca nivo slabijih aba ekipa prvi strelac im je olaseni igrao u nemackoj, sasariju (protiv partizana pre godinu, dve), sad je potpisao za fuelanbradu. skocan, pokretljiv za centra, solidno sutira sa 3-4 metra, ako ga kuz zatvori trebali bi biti potpuno bezopasni Link to post
Giggsy Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 GBR je najgori tim u grupi. Ako njih ne rutiniramo, ne znam koga cemo. Samo da otvorimo dobro tekmu i i da posle odmorimo startere. Prvo Bogdana, jer ce da umre na terenu. Ne moze i da izigrava pleja i da daje poene i da igra iz pika i da asistira i ide na ulaz.... Narocito zato sto sve zavisi od njega i zato sto ce posle u eliminacionoj fazi kako stvari stvoje morati da igra sto se minutaze tice, kao onomad LeBron u finalu. Isto vazi i za Jovica. Ako ovo Micic, Birca i Stimac i ostali ne mogu da dovrse, onda a u kurac sve,,, mogao je i mene Sale povesti Link to post
Apollo Creed Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ako ovo Micic, Birca i Stimac i ostali ne mogu da dovrse, onda a u kurac sve,,, Ne mogu. Link to post
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Гудура 30 поена ммњ Link to post
Plajvi Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Na sirotinju i Vasilije kurac dize! Kako ide ukrstanje posle osmine? Ko ce da nas kara kao Brazil 2014.? Link to post
Rick.James Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Karaće nas Bekam Dejvid i Bler Toni... Link to post
Recommended Posts