Plajvi Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Videcemo da li Mesina moze da poslozi azzure da nam naprave problem, igraju sa mnogo oscilacija. Ako je poveo Djentilea, plitak potok, to moze i Bircevic da odbrani. :D Link to post
harper Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 italija zapravo igra sasvim ok odbranu, uostalom ekipa su sa najmanje primljenih poena na turniru jednostavno njihov problem je nedostatak kvaliteta, sejbao ih je galinari mnogo onom idiotskom povredom od ovih najjacih reprezentacija ih odvaja to sto nemaju jednog ili dvojicu igraca na vrhunskom nivou belineli, datome i pre svega mesina ce verovatno biti dovoljni da na iskustvo rese fince, nesto vise od toga (nadam se :) ) jako tesko Bili su u uzasno lakoj grupi a i Litvanija koja je cistila tamo nije ekipa koja igra na neki visok rezultat i veliki broj poseda. Doduse, gledao sam Italijane samo na dve utakmice, mozda bi mi utisak bio drugaciji da sam ih odgledao u svih 5. Link to post
pbg12345 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 verovatno si i pod utiskom one "stare" italije drugacije je ovo mesina "poslozio" sto bi rekle komsije, verovatno jbg vodjen rosterom koji ima pod kosem su bas tanki i ako dodje do tog naseg susreta, tu bi trebali da ih najvise nagazimo zavise od suta, sutiraju ko blesavi za tri i uglavnom im ne ide lose, ali jbg naprosto nemaju igrace za nesto vise dva vrhunska za ovaj nivo, jos dva-tri ok i to je otprilike to, uostalom mesina je sve utakmice i igrao sa maltene 7-8 igraca a grupa, pa sta znam, meni se ona sa spanijom izvaja kao ubedljivo najslabija, ali je da verovatno ta njihova sledeca po (ne)kvalitetu Link to post
aram Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Bar su se otarasili najoagvnijeg lika u evropskoj kosarci Es ti gledo špance nekad? Link to post
goofs Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Španci su gnjide i guzičari, plaču i kukaju kada gube, a vrište i unose ti se u facu kad pobeđuju, i to jeste užasno iritantno. Ali ruku na srce poseduju veliku klasu, previše talenta i svakako znaju košarke. Ovaj lik je Filip Čović evrolige, ne jebe živu silu, umislio je da je MJ23 i kanališe bukvalno svaki tim u kom igra, klupski i nacionalni. Da potpiše za GSW sutra pokušao bi tamo da zavodi red i podredi ekipu svojim mogućnostima. Ogavan lik. Link to post
Recommended Posts