Delija67 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Grupa D se igra u Istanbulu Velika Britanija Rusija Srbija Letonija Turska Belgija Latvija je vodila sa stoka razlike protiv podanika Kraljice Babe, pa dobila sa 97:92, ocekuje nas duel Rusije i Belgije, pa uvece Srbija - Turska za sta imamo poseban topic Iz nekog razloga domacini u hali ne pustaju ovu stvar Link to post
Cane Vukic Prebranac Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Како заврши совјетски обрачун? Link to post
freakns Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 danas navijamo za pobedu Letonije, manju od 18 razlike. nije nerealno Link to post
goofs Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Mislim da nije toliko bitno da li cemo biti prvi ili drugi, u svakom slucaju u 1/4f nalecemo na Sloveniju ili Francusku, a vamo cemo dobiti Madjare ili CG. Link to post
freakns Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Mislim da nije toliko bitno da li cemo biti prvi ili drugi, u svakom slucaju u 1/4f nalecemo na Sloveniju ili Francusku, a vamo cemo dobiti Madjare ili CG. da, ali nekako mi se ipak vise dopada ideja gde idemo na Madjarone a ne Montenigerse(koji nas mogu dobiti. Madjarska malo teze), i onda ko god da dodje u 1/4 finalu, te u eventualnom polufinalu igramo sa pobednikom Litva-Hrvatska i izbegavamo Spaniju. Link to post
goofs Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ok, to da, nisam gledao nista dalje od 1/4f, to bi trebalo da nam bude THE utakmica prvenstva, osminu verujem da mozemo da dobijemo na misice ko god da zapadne, al svakako bolje da to bude laksi trening neko teska utakmica. Link to post
pbg12345 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 pa da, velika je razlika madjarska ili crna gora ono, madjarska nas moze dobiti jednu od sto utakmica, crnogorci vec ako se naostre (a kapiram da bi bolje usli psiholoski u mec, slabo sta imaju izgubiti) mogu napraviti problem izmedju slovenije i francuske (na osnovu vidjenog) bi pre birao sloveniju sad, izvesno je da ce francuzi dici igru i da imaju siri izbor od slovenaca, ali sve je to jos jako daleko po do sad vidjenom na ovom prvenstvu spanija pa onda desetak reprezentacija koje mogu zavrsiti od drugog mesta do ispadanja u osmini finala pa ostatak ekipa doduse island, britanija i rumunija su bas zalutali ovde, sa tim sto su ovi prvi daleko najsimpaticniji i prilicno sam siguran da bi u nekom krugu te tri ekipe bili daleko najuspesniji Link to post
goofs Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Kuzmic ima sramotnih 22% iz igre do sada, ne znam koji mu je djavo, mora da proigra Link to post
Tsai Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Jbt rasplacem se uz rusku himnu svaki put. Kakva kompozicija Link to post
goofs Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Svemirski basket u SSSR reziji Link to post
goofs Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Jebote šta rade sudije, kurčeva FIBA, kakva dva faula su sudila Porzingisu, ima 4 lične u 18om minutu. Sramotno. Link to post
Max Morlock Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Opa, vraćaju se Letonci -3 Link to post
Hamlet Strašni Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ja ne mogu da navijam za latviju protiv rusije, pa da nam od toga zavisi plasman dalje Link to post
Max Morlock Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) Pragmatičnost pre emocija -1 edit: +2 Edited September 5, 2017 by Max Morlock Link to post
iDemo Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Ja ne mogu da navijam za latviju protiv rusije, pa da nam od toga zavisi plasman dalje Pa dobro, nije Litvanija nego Latvija, ne? Link to post
Recommended Posts