pt 2.0 Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 (edited) On 7.4.2018. at 13:29, laser lotus said: Da, taj prijatan osjećaj panike dok se približava kraj vježbe iz elektronike I (koja inače traje dva sata) a kolega i ja nismo odmakli od početka jer nam ni prvo mjerenje ne daje iole smislene rezultate. Asistent (Terminator) igra fliper na nekom računaru i posveti nam pola sekunde prije nego što nam kaže da smo sigurno nešto loše povezali. 15 minuta prije kraja se ispostavlja da je napon u utičnicama na stolu potuno sjeban i da nije ni blizu ono što bi trebalo da bude, Terminator nas psuje, već vidim sebe kako čučim čitave dane ispred laboratorije čekajući neko slobodno mjesto... Na kraju su nam priznali vježbu iako ništa nismo uradili Kakva je to iskompleksirana gomiletina govnara bila. A vidim i ostala. Ogavni ogavni ooogavni likovi. Naročito jadni prema devojkama. @gospa buba FTM je bio mnogo lep predmet. Šteta samo što eksperimenti nisu rađeni u manjim grupama tj u duetima. Ovako je meni bilo glupo da čačkam opremu koliko mi je bilo potrebno. Edited April 25, 2018 by pt 2.0 Quote Link to post
gospa buba Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 u moje doba su bili random jadni, mozda su se par godina kasnije i ohrabrili ka devojkama, u smislu jadnosti svejedno. tuzni klovnovi. valjda su sad profesori ^_^sent from bubamoto Quote Link to post
pt 2.0 Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 (edited) Mislila sam devojke u smislu studenata ženskog pola, da ne kažem studentkinja. Fuj likovi. I sad pobesnim kad se svega setim. Edited April 25, 2018 by pt 2.0 Quote Link to post
gospa buba Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 znam bre. sent from bubamoto Quote Link to post
Zvezdarac Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Istorija ETF-a se deli na vreme tetka Mice..onda malo Bozica..i sve ostalo posle... Secate li se sta je: voda + jot kafa Quote Link to post
ajgor Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 18 hours ago, Zvezdarac said: Istorija ETF-a se deli na vreme tetka Mice..onda malo Bozica..i sve ostalo posle... Secate li se sta je: voda + jot kafa Jotovana kafa, auuuu.., To je pre kenozoika, odnosno pre 1980 Quote Link to post
gospa buba Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 shta je jotovana kafa ja znam samo za kafu sa vrlinom manom i misterijom sent from bubamoto Quote Link to post
Zvezdarac Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Dakle..pre kenozoika..negde sredinom mezozoika..sankeri u KST su imali procenat od prodaje kafa....kao logicna posledica ..trebalo je smanjiti troskove " proizvodnje" u ovom slucaju..potrosnju kafe..pa se tako npr..kafa kuvala u istom loncetu..bez pranja..nekoliko puta..sve dok kolicina aktivne supstance ( u ovom slucaju kafe ) nije dostigla imaginarni nivo..( to je ono "jot" ) Bozilovic je tada bio samo "rumeni"..a sadsnjem "inkubatoru"..su se radile vezbe iz fizike Tetka Mica i Bozica su bile "bog i batina"..sekretarice na salteru..koje su mogle i znale sve.. A...Nesa Leptir i Ljuba Moljac ..su bili stalni gosti KST..da...tada su poceli i maskenbali.. Quote Link to post
pt 2.0 Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 32 minutes ago, Zvezdarac said: A...Nesa Leptir i Ljuba Moljac ..su bili stalni gosti KST..da...tada su poceli i maskenbali.. oni nisu bili živi kada sam ja krenula na faks. maskenbali su postojali, ali jot kafa jok. Quote Link to post
gospa buba Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 postojala je bozica sent from bubamoto Quote Link to post
Host Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 4 hours ago, Zvezdarac said: Dakle..pre kenozoika..negde sredinom mezozoika..sankeri u KST su imali procenat od prodaje kafa....kao logicna posledica ..trebalo je smanjiti troskove " proizvodnje" u ovom slucaju..potrosnju kafe..pa se tako npr..kafa kuvala u istom loncetu..bez pranja..nekoliko puta..sve dok kolicina aktivne supstance ( u ovom slucaju kafe ) nije dostigla imaginarni nivo..( to je ono "jot" ) Bozilovic je tada bio samo "rumeni"..a sadsnjem "inkubatoru"..su se radile vezbe iz fizike Tetka Mica i Bozica su bile "bog i batina"..sekretarice na salteru..koje su mogle i znale sve.. A...Nesa Leptir i Ljuba Moljac ..su bili stalni gosti KST..da...tada su poceli i maskenbali.. Quote Link to post
Friend Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 11 hours ago, Zvezdarac said: Dakle..pre kenozoika..negde sredinom mezozoika..sankeri u KST su imali procenat od prodaje kafa....kao logicna posledica ..trebalo je smanjiti troskove " proizvodnje" u ovom slucaju..potrosnju kafe..pa se tako npr..kafa kuvala u istom loncetu..bez pranja..nekoliko puta..sve dok kolicina aktivne supstance ( u ovom slucaju kafe ) nije dostigla imaginarni nivo..( to je ono "jot" ) Bozilovic je tada bio samo "rumeni"..a sadsnjem "inkubatoru"..su se radile vezbe iz fizike Tetka Mica i Bozica su bile "bog i batina"..sekretarice na salteru..koje su mogle i znale sve.. A...Nesa Leptir i Ljuba Moljac ..su bili stalni gosti KST..da...tada su poceli i maskenbali.. Starije od ovoga nismo imali Quote Link to post
zema Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 danas su me ubedjivali da je postojao smer teorijska fizika, sta kazu forumske casne starine? Quote Link to post
gospa buba Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 tehnicka fizika da, teorijska ne nikad. mi aktvino preziremo teoretichare Quote Link to post
zema Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 znam da je bilo nesto tipa fizicka elektronika al ovi su bas indistirali na teorijskoj fizici Quote Link to post
Recommended Posts